Ügyfélszolgálat: 06 70 701 76 01 (H-P: 9:00 - 17:00)

26.000 Ft helyett 5.990 Ft: Candida vizsgálat plusz diéta

Az 1.520 Ft értékű voucheredért most 26.000 Ft helyett 5.990 Ft-ért veheted igénybe jánlatunkat. Most csak 1.520 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 4.470 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A Medklinik Team jóvoltából egy kuponért cserébe candida-teszten vehetsz részt kiértékeléssel, szaktanácsadással, életmód-tanácsadással, diéta kidolgozásával egy alkalommal. A vizsgálat maximum 25-30 percet vesz igénybe, és választ adhat problémáidra, sikertelen fogyókúrád okára. A Voll-féle módszer nem más, mint a szervezet informatikai, energetikai vizsgálata. Segítségével pontos diagnózist kapsz szervezeted teljes energetikai helyzetéről, a szervezetben lévő gócokról, amelyek megszüntetésével maga a betegség szüntethető meg. A vizsgálat kimutatja a szervezetben még lappangó gyulladásokat, elváltozásokat, a vizsgálat garantáltan fájdalommentes, ha félsz a tűtől, nincs miért aggódnod, nem történik vérvétel. A vizsgálatat 2 éves kortól már elvégezhető.

A Candida albicans nevű sarjadzógomba hozzátartozik az ember szerveztében lévő természetes és egészséges baktériumflórához. Legnagyobb számban a bélflórában található, és az emésztés segítésében van szerepe. A gomba túlszaporodása azonban komoly egészségügyi következményekkel jár; sokan küzdenek Candida okozta megbetegedésekkel. Normális szintre való visszaszorításának egyik módja a diéta. Ha a gombák nem kapják meg a szükséges tápanyagokat, számuk csökkenni fog. A Candida elszaporodását általában mi magunk idézzük elő. A normális bélflóra egyensúlya leggyakrabban az alábbi okok miatt borul fel: túlzott édesség- és állatifehérje-fogyasztás; természetellenes táplálékok (állományjavítók, színezők, egyéb adalékanyagok), ezzel szemben kevés zöldség, gyümölcs és gabonaféle fogyasztása. A normális bélflóra egyik legnagyobb ellensége az antibiotikum, ami nem csak a káros baktériumokat, de a hasznosakat is elpusztítja.

A vizsgálat a következő módon történik: egy elektródát fogsz a kezedben, amellyel az áramkört zárod, másik kezedben pedig egy elektródával ingerlik (nyomják) a bőrödet, miközben egy kis erősségű áramot vezet a rendszer a testedre. A szervezeted válaszát számítógépes program detektálja és elemzi. A vizsgálat után kiértékelik az eredményt és javaslatokat kapsz a kezelésre. Ha felismered magadon a candida tüneteit, ha úgy érzed, valami nem stimmel veled, ne habozz tovább a vizsgálattal! Vásárold meg a kupont, a megadott telefonszámon kérj egy időpotnot, a Medklinik Teamnél pedig sok szeretettel várnak egy alapos kivizsgálásra!

Az ajánlat tartalma:

  • candida-teszt
  • kiértékelés
  • életmód-tanácsadás
  • diéta kidolgozása
  • szaktanácsadás

2024-08-31 -ig

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 70 353 61 92-es telefonszámon

Lemondási feltételek: 

  • késést sajnos nem tudnak elfogadni, hiszen egy vendég miatt csúszik a többi vendég időpontja is, ebben az esetben az adott kezelés elvész
  • az állapotfelmérést a megelőző napon 24:00-ig kell lemondani SMS-ben,    e-mailben vagy telefonon

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

A Mediklinik Team 15 éves tapasztalattal rendelkezik az alternatív gyógymódokban. Választásával egy tapasztalt,és hozzáértő szakemberekből álló céget jutalmaz meg bizalmával.Megközelítésünk tömegközlekedéssel,  illetve gépjárművel is nagyon egyszerű.

Medklinik Team

1087 Budapest Könyves Kálmán körüt 76

https://medklinik.webnode.hu/

H-P 10:00-17:00

 

Ez is érdekelhet