32.900 Ft helyett 9.990 Ft: Állapotfelmérés rezonanciával

Az Ajánlat tartalma

Az 2.540 Ft értékű voucheredért most 32.900 Ft helyett 9.990 Ft-ért veheted igénybe jánlatunkat. Most csak 2.540 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 7.450 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A Quantum rezonanciás teljes állapotfelmérés során tetőtől talpig megvizsgálnak, minden vizsgálat teljesen fájdalommentes. A páciens egy ágyra fekszik, ahol felhelyezik rá az elektródákat és egy plusz anódot adnak a kezébe. A felmérés befejeztével kiértékelik a kapott eredményeket az állapotfelmérő szakember elmagyarázza, illetve válaszol az esetleges kérdésekre.

A Medklinikben a szakemberek a legújabb fejlesztésű, 4. generációs Quantum rezonanciás mágneses, 3D analizátorral térképezik fel egész tested pillanatnyi egészségi állaptotát. Nagyon fontos a szűrővizsgálat és a betegségek korai felismerése a biztos gyógyulás szempontjából. Ha úgy döntöttél, megcsináltatod ezt a komplex szűrővizsgálatot a Medklinik Team orvosaival, nem kell mást tenned, mint a kupon megvásárlása után felhívni a megadott telefonszámot és időpontot egyeztetni. Sok szeretettel várnak Téged, hogy segíthessenek megőrizni egészséged!

A kezelés időtartama kb. 30-45 perc. A felmérés befejeztével kiértékelik az eredményeket, a szakember elmagyarázza azokat és válaszol a kérdésekre. A vizsgálat teljesen fájdalommentes.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A vizsgálat pacemakerrel nem elvégezhető.

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 70 353 61 92-es telefonszámon

Lemondási feltételek: 

  • késést sajnos nem tudnak elfogadni, hiszen egy vendég miatt csúszik a többi vendég időpontja is, ebben az esetben az adott kezelés elvész
  • az állapotfelmérést a megelőző napon 24:00-ig kell lemondani SMS-ben,    e-mailben vagy telefonon

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Mediklinik Team 15 éves tapasztalattal rendelkezik az alternatív gyógymódokban. Választásával egy tapasztalt,és hozzáértő szakemberekből álló céget jutalmaz meg bizalmával.Megközelítésünk tömegközlekedéssel,  illetve gépjárművel is nagyon egyszerű.

Helyszín

Medklinik Team

1087 Budapest Könyves Kálmán körüt 76

https://medklinik.webnode.hu/

Nyitvatartás

H-P 10:00-17:00

Válassz Csomagot

Medklinik Team

Budapest

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy dönt, aláveti magát egy teljes egészségügyi kivizsgálásnak. Ekkor jön a dilemma. Hova menjen, mikor menjen, kiben bízzon? Egyáltalán milyen vizsgálatokra van szüksége? A Medklinik Teamnél segítenek a válaszadásban. Quantum rezonanciás teljes állapotfelmérést végeznek, kiértékeléssel, konzultációval.
2 540 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet