60 vagy 90 perces aromaolajos, stresszoldó thai masszázs

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Frissítő kényeztetésre vágysz, szükséged van izmaid kilazítására egy feszült nap után? Élvezd az európai hatásokkal fűszerezett, de a thai gyökereket megtartó olajos masszázst! A vérkeringés és a nyirokkeringés felélénkülésének hatására javul a szövetek oxigénellátása, így felélénkül a szervezet, kipihentté válik a test, miközben az olaj illata a lelki ellazulást segíti. Ez az egyik legnépszerűbb masszázs, mert feltölti a vendégeket életkedvvel és optimizmussal, éppen ezért akkor is tökékeletes választás, ha magad szeretnél felfrissülni és stresszmentesíteni, és akkor is, ha ajándékba adnád a masszázst!

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Telefonos bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 1 445 0287

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!
Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest XI. kerületében, jól megközelíthető helyen található szalon igényes és elegáns környezetben várja vendégeit, 5 különálló masszázsszobában. Térj be hozzánk egy hosszú nap után, ha szeretnél megpihenni és felfrissülni, vagy csak ellazulni és kikapcsolni rohanó világunkban, ha egy jó masszázsra vágynál.
Napjainkban a stressz és az egészségkárosító környezeti hatások miatt testünk és lelki egyensúlyunk megbillen, a masszázs hatására testünk energetikai egyensúlya helyreáll, hiszen a masszázst a test energiavonalain végzik, így aktivizálva a szervezet saját energiáit és öngyógyító képességét, mely a thai masszázs legfőbb célja.

Helyszín

Arany Mandala Thai Massage

1116 Budapest Fehérvári út 126

https://aranymandala.hu/

Nyitvatartás

H-V: 10:00-20:00

Válassz Csomagot

Arany Mandala Thai Massage

Budapest

Az egyik legnépszerűbb masszázsforma finom mozdulatokkal és az olajok kellemes illatával segít elűzni a stresszt
8 800 Ft 11 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet