Őszülés okainak feltárása és komplex kezelése

-23 %

Az Ajánlat tartalma

Az ősz hajszálak megjelenése természetes vagy jelez valamit? Genetikai eredetű vagy szerzett? Tehetsz-e valamit ellene vagy törődj bele?

Az aggodalom mellett számtalan kérdés merül fel az első ősz hajszál megjelenésekor. Van egy jó hírünk! Bármely életkorban jelentkezik, nem kell elfogadni, mert az őszülés „gyógyítható”, ha nemcsak külsőleg kezeljük, hanem a belső, kiváltó okokat is számításba vesszük. 

A réz, a cink és a B-5 vitamin jelenléte alapvetően fontos a haj színének megtartásához, ez tudományosan bizonyított. A B-10 vitamin, a B-12 és a B-6 vitamin hiánya szürkíti a hajat, de a folsavnak és a jódnak is szerepe lehet. Bizonyos esetekben a Cataláz nevű enzim hiánya a „bűnös”. Ezek pótlásával visszafordítható a folyamat, amennyiben más ok nem áll a háttérben.

Ez a vizsgálat kideríti, hogy megfelelő-e a szervezet vitaminkészlete, illetve a felszívódás.

Érvényesség

2023-03-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: 06-30-754-5417

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Stúdiónk 23 éve foglalkozik a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, foltos kopaszodás, zsírosodás, korpásodás, őszülés, fejbőrviszketés külső és belső okainak feltárásával és komplex kezelésével. Alternatív vizsgálati módszereink képet adnak a szervek meghibásodásairól”, kórokozókról, gócokról, anyagcserezavarról, ételérzékenységről, allergiákról, ásványok és vitaminok hiányairól, így nem csupán tüneti szinten elemezzük a panaszokat.

Helyszín

Nice Holisztikus Hajgyógyászat

1143 Budapest Stefánia út 81. fsz.2.

www.nicehajgyogyaszat.hu

Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Szerda-csütörtök  9-17 h

Válassz Csomagot

Nice Holisztikus Hajgyógyászat

Budapest

Azonnali eredmény speciális műszeres méréssel, komplex, egyéni kezelési terv természetes készítményekkel
9 990 Ft 13 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet