Jó levegő, nagy kaland: belépőjegy a Szigetköz Kalandparkba

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Egy park, ami kimondottan a kaland kedvéért épült: a Szigetköz Kalandpark 2013 óta várja az adrenalin szerelmeseit, és az új vendégek mellett még mindig vannak, akik évről évre is visszatérnek, mert ezeket a pályákat egyszerűen nem lehet megunni.

A kalandparkban gyerekek és felnőttek egyaránt önfeledt szórakozásban részesülhetnek. Kicsik és nagyok is több, különböző nehézségi szintű kalandpálya közül választhatnak, így garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelőt!

A parkban öncsatolásos rendszer van, ami azt jelenti, hogy mindenki saját magának csatolja a karabinereket és biztosítja saját magát.

Az első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz.

Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható, illetve az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket.

Ajánlott a zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban.

Szandál, papucs és magas sarkú cipő használata veszélyes és tilos!

Érvényesség

2023-06-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes érdeklődés telefonon: + 36 30 230 3340

Fontos: A kalandpark 18:00 óra magasságában zár, így az utolsó vendégeket a pénzáraknál legkésőbb 16:00 óráig fogadják. Lehetőleg legkésőbb 16 óráig érkezz a pénztárhoz és váltsd a vouchered belépőjegyre!

Kinyomtatott voucheredet a helyszínen tudod belépőjegyre váltani! Más kedvezménnyel nem összevonható!

Kísérő belépő ára: 500 Ft ez minden esetben külön fizetendő

Partnerünkről

A Szigetköz Kalandpark 2013 óta vár mindenkit, aki szeretné egy kicsit megemelni az adrenalinszintjét a szabad levegőn! Fő értékeink, a természetvédelem, valamint a minőségi szabadidő eltöltés. Kalandparkunk közel három hektáros, gyönyörű, zöld területen fekszik, közvetlenül a Mosoni-Duna partján, ahol számos ügyességi, szórakoztató kalandpályán teheted próbára magad!

Kalandparkunkban gyerekek és felnőttek egyaránt önfeledt szórakozásban részesülhetnek. Kicsik és nagyok is több, különböző nehézségi szintű kalandpálya közül választhatnak, így garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelőt! Évente többször vidám gyermekműsorokkal, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és még számtalan izgalmas programmal várjuk látogatóinkat.

Helyszín

Szigetköz Kalandpark

9200 Mosonmagyaróvár Rudolf liget sor .

http://szigetkozkalandpark.hu/

Nyitvatartás

H-V: 10-18

Válassz Csomagot

Szigetköz Kalandpark

Mosonmagyaróvár

Izgalmas pályák, gyönyörű természet és feledhetetlen élmények várnak!
3 190 Ft 4 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet