PREDATOR – RAGADOZÓ szabadulószoba

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Épp egy Dél–Amerikai esőerdőt fedeztek fel egy túra keretein belül, amikor egy hatalmas űrhajót láttok becsapódni a földbe. El sem hinnétek, ha nem a saját szemetekkel látnátok a félresikerült landolást.

Térképeteken meg is nézitek, hol van egy kunyhó, ahol meghúzhatnátok magatokat az ismeretlenektől, ki tudja kikkel, vagy mikkel álltok szemben.

Odaszaladtok a menedékhez, ahol nem találtok mást, mint egy zárt ajtót. Közben arra is rájöttök, hogy túravezetőtök útközben eltűnt! Valahogy be kell jutnotok a kunyhóba! Visszamenni vagy tovább futni öngyilkosság lenne, hiszen ellenfeletek gyorsabb nálatok. Sietnetek kell hát, hogy a Predátor ne kapjon el benneteket.

A pálya a TRAP szabadulós játék "AMAZONAS" pályájának csekély átalakításából jött létre, mely ugyanott található. Ha játszottál már ezen a pályán, javasoljuk, válassz inkább egy másikat!

12 éves kortól ajánlott!

Nehézség: 5/5

Érvényesség

2023-03-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás: https://paniqszoba.hu/foglalas/2/evqZosG4fl

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A PÁNIQ-SZOBA a világ első live escape game szobái közé tartozik. Cégünk 8 éve indult és jelenleg 15 pályával rendelkezünk Budapesten. A sokszínű,  tematizált, különleges hangulatú pályáink logikai feladatokkal teszik izgalmassá a szabadulás élményét. Célunk, hogy minden korosztály és társaság megtalálja a számára legizgalmasabb küldetést!

Helyszín

PÁNIQ-SZOBA - Predator

1061 Budapest Paulay Ede u. 20

https://paniqszoba.hu/foglalas/2/evqZosG4fl

Válassz Csomagot

PÁNIQ-SZOBA - Predator

Budapest

Live Escape szabadulószoba 60 perces játékidővel, max. 6 főre
9 270 Ft 10 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet