LEGO-imádóknak: családi napi belépő a Campona Kockaparkba

-16 %

Az Ajánlat tartalma

Egy családi program, ahol a kicsik és nagyok is megtalálják az élményt, amit keresnek: elvégre a világ egyik legnépszerűbb játékából nem lehet kinőni!

Míg a kisebbek elmélyülnek a LEGO® közismert témáiban vagy a mesék birodalmában, addig a nagyobbak betekintést nyerhetnek a fantasy, a II. világháború, a filmek vagy akár a történelmi alkotások világába.

A játszóházban az igazi játékélményhez biztosítják az alapanyagot, több tízezer LEGO® kockával és ötletes programokkal teszik felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig.
Több mint 20 profi építőjük különböző területen jeleskednek: a városépítők, a vonatosok, a történelmi és fantasy témák megszállottjai mellett a Technic csodák alkotói és a lányos témák világában építők is szép számban képviseltetik magukat.

A több mint 25 LEGO® installáció között egyedülálló irányítható LEGO® vonatok, villamosok és autók, hatalmas terepasztalok, LEGO® Technic csodák, diorámák, történelmi- és filmjelenetek.

A családi belépő 2 felnőtt és 2 gyermek jegyét fedezi. További gyermek belépők ára: 1 190 Ft/fő, a helyszínen, partnerünknél fizetendő.

3 éves kor alatti gyermekek részére a belépés ingyenes.

Érvényesség

2023-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket, filmjeleneteket, diorámákat, életképeket illetve megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből. Kiállításunk megtekintése kicsiknek, nagyoknak egyaránt tartalmas és izgalmas élményt biztosít. Magyarország legnagyobb LEGO® közösségét összefogó és egész évben nyitva tartó kiállításunk és játszóházunk minden korosztály számára ideális kikapcsolódás. Itt minden generáció megtalálja a számára legizgalmasabb látnivalót vagy programot.

Helyszín

Campona Kockapark

1222 Budapest Nagytétényi út 37-43. I.EM

https://kockapark.com/

Nyitvatartás

H-Szo: 10:00-20:00 

V: 10:00-19:00

Válassz Csomagot

Campona Kockapark

Budapest

Installációk, építmények, kiállítás és játszóház vár benneteket a világ egyik legnépszerűbb építőjátékának szellemében
5 990 Ft 7 160 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet