7.500 Ft helyett 5.600 Ft-tól: Géllakk vagy akrilgél építés

Az Ajánlat tartalma

Most a 7.500 Ft értékű géllakozást 5.600 Ft-ért veheted igénybe. Csak 1.420 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 4.180 Ft-ot pedig a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

Most a 8.800 Ft értékű S méretű zselés acryl körömépítést 6.600 Ft-ért veheted igénybe. Csak 1.680 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 4.920 Ft-ot pedig a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

Most a 9.800 Ft értékű M méretű zselés acryl körömépítést 7.350 Ft-ért veheted igénybe. Csak 1.860 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 5.670 Ft-ot pedig a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

Lepattog, letörik, nem nő meg? A szép körmök önbizalmad és szexepiled alapjai lehetnek, de ha mindig van velük valami baj, az csak bosszúságot okoz. Szerencsére létezik megoldás, akár ragyogó színű körmökkel várnád a tavaszt, akár hosszú, formás körmökkel koronáznád meg az ujjaidat.
A speciális fényre száradó géllakk ellenálló, rugalmas bevonatot képez, ami hetekig kitart a körmeiden, nem karcolódik, nem pattog le, végig frissen manikűrözött körmök benyomását kelti.
A zselés acryl körömépítéssel pedig olyan hosszúságú és formájú körmeid lehetnek, amilyenekről mindig is álmodtál, akkor is, ha a természet nem ajándékozott meg erős körmökkel. A zselés műköröm természetes hatású, kényelmes viselet, a kétféle méretből pedig kiválaszthatod, hogy inkább elegáns, visszafogott körmöket, vagy látványos, szexi manikűrt szeretnél.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: +36 20 363 1618

Egy vásárló 1db vouchert használhat fel saját részre! Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Igényesen kidolgozott, harmonikus körmökre, vagy éppen művészi mintákra vágysz? A Nails on the Beauty Palace-ban egyiktől sem jönnek zavarba! Minőségi alapanyagokkal és magas fokú szakmai tudással várnak a 13. kerület központi részén!

Helyszín

Nails in the Beauty Palace

1135 Budapest Csata utca 28.

https://www.instagram.com/nails.on.the.beautypalace/

Válassz Csomagot

Nails in the Beauty Palace

Budapest

Legyenek gyönyörű, erős, látványos körmeid!
1 420 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet