18.000 Ft helyett 11.900 Ft: Lapos has izomstimulációval

Az Ajánlat tartalma

A 18.000 Ft értékű 3 alkalmas izomstimulációs ajánlatunkat most 11.900 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 3.020 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 8.880 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Itt a nyár, egyre gyakrabban villannak elő a hasak a pólók alól, és akkor még nem is beszéltünk a strandszezonról!

Ilyenkor sokan szeretnék kicsit feszesebbé, laposabbá, tónusosabbá tenni a hasukat.

Ha te is közéjük tartozol, akkor ezt az ajánlatunkat imádni fogod, hiszen megerőltető, vagy éppen az ízületeket megterhelő edzés nélkül mozgathatod át a legmélyebben fekvő izmokat is, látványos és gyors eredményt elérve így a hasi terület formálásában.

Az izomstimuláció az izomcsoportok edzésére, tonizálására szolgál eljárás. Az elektromos stimuláció során az izom összehúzódnak, ellazulnak, így biztosítják a hatékony izommunkát. A kezelés a nehezen formálható területeket is segít formálni, karcsúsítani, feszesebbé és szexisebbé tenni.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 12 48 633

Kinyomtatott kuponodat vidd magaddal! Egy vásárló, egy kupont használhat fel saját részre. Más kedvezménnyel nem összevonható!

Partnerünkről

Szalonunk földszintjén professzionális szoláriumgépek és minőségi kozmetikumok gondoskodnak a barnulni vágyók dekoratív megjelenéséről és D-vitamin pótlásáról. A szalon emeletén két kezelő található, mely egyikében arckezelések, sminktetoválások, a másikban testkezelések, szőrtelenítések, tartós szőrtelenítések vehetők igénybe. Professzionális elektrokozmetikai gépparkunknak köszönhetően a bejelentkezést követően széleskörű kozmetikai szolgáltatásaink azonnal igénybe vehetők.  

A kozmetikai termékek megválasztásánál fontosnak tartottuk, hogy a prémium minőséget plasztikai sebészek, bőrgyógyászok és kozmetológusok kutatásai fémjelezzék.  

A kozmetikai kezelés sikerének érdekében személyre szabott kozmetikumokat kínálunk.

Helyszín

Future skin kozmetika

1076 Budapest Alpár u. 5.

https://futureskin-kozmetika.business.site/

Nyitvatartás

H-P: 10-21

SZ: 10-18

Válassz Csomagot

Future skin kozmetika

Budapest

Izomstimulálás has területen 3 alkalommal az izmok tónusossá tételéért
3 020 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet