7.500 Ft helyett 5.990 Ft: 30 perces cellulitmasszázs

Az Ajánlat tartalma

A 7.500 Ft értékű 30 perces cellulite masszázst most 5.990 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 1.520 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 4.470 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

A cellulitmasszázs legfőbb célja a narancsbőr által érintett területek állapotának helyreállítása, a kezelt testfelületetek felszínének egyenletesebbé, simábbá tétele, a testkontúr javítása és a test karcsúsítása. Mindezek mellett a cellulitmasszázs jó hatással van az egész szervezet működésére, mivel elősegíti a test méregtelenítési folyamatait. A cellulitmasszázst célszerű kúraszerűen alkalmazni, érdemes legalább 10 alkalmas kezelés sorozaton részt venni, hogy elérd a kívánt eredményt. Emellett szükséges a sok folyadék, illetve a megfelelő táplálékok, ételek fogyasztása, hogy a méreganyagok kiürülhessenek, valamint a testmozgás. Hogy kinek mennyi testmozgásra van szüksége, az függ a cellulit mértékétől, illetve attól, hogy milyen eredményt szeretne elérni.
A csúcstechnológiás gépek segítségével és profi, szakképzett munkatársakkal a fogyás folyamatát kényelmesebbé teszikés felgyorsítják. Rövid időn belül látványos lesz rajtad a változás, ami nem csupán saját magadnak fog feltűnni, de a barátaid, kollégáid, ismerőseid is szóvá fogják tenni a pozitív átalakulást.

Az ajánlat csak nők részére szól.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36 20 510-2552 -os telefonszámon.

Időpont lemondást az edzés megkezdése előtt 24 órával fogadunk el, azon túl az adott alkalmat levonjuk a bérletből.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest egyik legexkluzívabb InfraTrainer szalonjában, a város központi részén a Bajcsy-Zsilinsziky úton várjuk új vendégeinket, illetve mindazokat, akik elkötelezett rajongói az InfraTrainernek! Ha már ismered, azért, ha még nem próbáltad, akkor azért gyere el hozzánk! Kellemes és igényes környezetben, barátságos hangulatban várunk Téged.

Helyszín

Laser & Shape InfraTrainer Studio

1054 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 56. 2. emelet 4. ajtó (20-as kapucsengő)

https://www.laserandshape.hu/

Nyitvatartás

H-P: 8.00 - 21.00

Válassz Csomagot

Laser & Shape InfraTrainer Studio

Budapest

A kezelés feszesíti a kötőszöveteket és segít megszabadulni a méreganyagoktól, amik a narancsbőrt okozzák
1 520 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet