119.900 Ft helyett 113.900 Ft: Szlovénia kincsei

Az Ajánlat tartalma

A 14.470 Ft értékű voucheredért most 119.900 Ft helyett 113.900 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 14.470 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 99.430 Ft összeget a foglalás során, Partnerünknek szükséges fizetni.

Időpont: 2024.08.17-22.
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3*-os belvárosi szállodában, egy- és kétágyas szobákban B&B Hotels
Ellátás: reggeli 

PROGRAM

1.nap: Budapest – Ljubljana
Elutazás a kora reggeli órákban (06.00) Budapestről. Először a festői Bledi-tóhoz kirándultok. Megtekinthetitek a középkori lovagvárat, mely a tó fölé magasodik és ezáltal lenyűgöző kilátásban lesz részetek. Láthatjátok a Triglav csúcsát, mely az ország legmagasabb pontja. Időjárás függvényében fakultatív program keretében pletnákkal keltek át a tó közepén található kicsinyke szigetre, ahol 99 lépcsőfok meghódításával juttok fel a IX. századi kegytemplomhoz. Rövid szabadidőtök épp elég arra, hogy a festői tóparton elterülő monarchiabeli városka kihagyhatatlan desszertjét megkóstoljátok: ez a Kremsnita, azaz a bledi krémes.
Ezután utatok a szlovén fővárosba, Ljubljanába vezet, ahol elfoglaljátok a szállást. 

2.nap: Bohinj-tó, Vogel, Vintgar szurdok, 
Reggeli után a Radovna folyó által kivájt Vintgár szurdokhoz látogattok, ahol mesébe illő látvány tárul szemetek elé, miközben a kalandos túraútvonalon sétáltok. Ezután a Bohinj-tó vidékét keresitek fel. Megtekintitek Bohinj szimbólumát, a híres hidat és a Szent János templomot. Ezután érintitek a Vogel-t, (Fakultatív program) ahonnan igény esetén drótkötélpályán, kabinos felvonóval feljuthattok az 1535 méter magas Rjava Skala-ra, ahonnan pompás kilátás nyílik a Júliai-Alpokra. Visszatértek Ljubljanába és megismerkedtek a történelmi belváros látnivalóival: sétáltok a Ljubljanica folyó partján, majd siklóval juthattok fel a várba, melynek gróf Batthyány Lajos is élvezhette „vendégszeretetét”. Megtekintitek útközben a barokk belvárost, a katedrálist, a Sárkányos- és a Hármas-hidat is. Délután lehetőségetek van csatangolni a városban, majd vacsorázni a belvárosban. 

3.nap: Piran, Portoroz 
Reggeli után elindultok a szlovén tengerpart felé. A délelőtti órákban érkeztek Piran hangulatos városkájába. Idegenvezetőnkkel tesztek egy sétát a városban, majd a főtérről elindulva felkapaszkodhattok a Szent György templomba, ahonnan egészen elképesztő panoráma tárul elénk. A hangulatos utcácskákon lesétálva az óvároson keresztül, lesétáltok a kikötőbe. Ezután egész napos pancsolás következik Piran valamelyik strandján. Kora délután utatok a pár kilométerrel odébb fekvő tengerpart ékszerdobozához vezet, Portoroz városába. Ott szabadidő, fakultatív vacsora egy hangulatos tavernában, majd hazaindulás a szállásra. 

4.nap: Postojna- Predjama-Budapest
Reggeli után ellátogattok a Szlovén-karszthegységbe, ahol megtekintitek a méltán híres Postojnai cseppkőbarlangot. Kisvasúttal utaztok a barlang közepébe, majd könnyű gyalogtúrán vesztek részt. 
Ezután megismerhetitek Erazmus lovag történetét Predjama várában és megtudhatjátok, miért épült a vár a szila belsejébe.

Az ár tartalmazza a buszos utazás költségeit, a magyar nyelvű idegenvezetést, 3 éjszaka szállást 3*-os szállodában, kétágyas szobákban és a büféreggelit,

Min. létszám: 40 fő

Egyágyas felár: 46.000 Ft/fő 
Kinti programköltségek (helyszínen kötelezően fizetendő): 90 EUR/fő
Fakultatív programok:
pletnázás a tavon kb. 20 EUR/fő
Vogel felvonó 35 EUR/fő
Vacsora egyénileg kb 25 EUR/fő
A kinti programköltség tartalmazza a feltűntetett belépőket, parkolást, behajtási engedélyeket, Idegenforgalmi adót és az egyéb felmerülő költségeket. 

A programváltozás jogát fenntartják.

Kecskeméti felszállás: +4.000 FT.

Érvényesség

2024-08-17 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpont-egyeztetés és foglalás a voucherkódod megadásával emailben - info@varavilag.hu vagy telefonon: +36 1-343-3030, mobil: 06-20-318-2938 lehetséges.

Lemondás legkésőbb 1 héttel a lefoglalt időpont előtt lehetséges!

Partnerünkről

Vállalkozásunk 25 éve stabilan működik. Folyamatos kínáljuk kedvező árú utazásainkat. Úti céljaink többségén már magunk is jártunk. Több ezer elégedett ügyfelünk minket igazol.

Helyszín

Vár a világ - Challenge Hungary Kft.

1064 Budapest Izabella utca 78. fszt.2

Válassz Csomagot

Vár a világ - Challenge Hungary Kft.

Budapest

Autóbuszos utazás: Kalandozás Szlovéniában
14 470 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet