34.990 Ft helyett 25.790 Ft: Lubickolás Baska tengerpartján

Az Ajánlat tartalma

A 4.640 Ft értékű voucheredért most 34.990 Ft helyett 25.790 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 4.640 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 21.150 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat.

Időpont: 2024. augusztus 24-25.
Utazás: autóbusszal
Találkozás: 0.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)
Indulás: 0.30 órakor

Program:
Találkozás szombaton 00:15 órakor a Népligetben. Indulás 00:30 órakor. Folyamatos utazás Horvátországba. Érkezés szombaton a reggeli órákban Baskára.

A Krk-szigeten található Baska egykori halászfalu zöld, völgyben fekszik, amelyet mindkét oldalán meredek emelkedő sziklák határolnak. Innentől látható a tenger, mely annyira kék, hogy először elvakít az intenzív színe. A homokos és kavicsos strand a széles öböl mentén húzódik, és a látszólag leküzdhetetlen sziklafalak másik oldalán, fantasztikus strandok és gyönyörű öblök hívnak fürdeni, úszni. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Baska garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat. A hangulatos tengerparti sétányon számtalan bolt és étterem, fagyizó várja a látogatókat. A város strandja (Vela plaža), mely az ország egyik legnagyobb természetes, védett öblében fekszik 1999-ben elnyerte a kiváló minősítést, így rendelkezik a kék zászlóval. Aki egész nap csak strandolna, vagy napozna az Adriai-tenger partján remek környezetben teheti ezt. Kóstoljatok meg egy helyi tengeri különlegességekből álló ebédet és fedezzétek fel a városka sikátoros utcáit! Akit érdekel a környező tenger élővilága, A Baška Aquarium, egyedülálló élményt nyújt a horvát Adria tengeri és víz alatti világában. Reggel 9 és este 21 óra között folyamatosan nyitva tart. A több teremből álló kiállítótérben elsőként az Adriában található kagylófélékkel ismerkedhetünk meg. Ezt követően juthattok el a különleges halakhoz, melyek közül valamennyi megtalálható a tengerben. Látható még polip, csikóhal, óriási homár, skorpióhal, muréna. Belépő: kb. 8 €. (az ár tájékoztató jellegű, változhat)

Visszaindulás Budapestre 21 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés a hajnali, kora reggeli órákban Budapestre.

Érvényesség

2024-08-25 -ig

Foglalási feltételek

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

www.kalandozastravel.hu

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

Non-Stop autóbuszos utazás
4 640 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet