69.990 Ft helyett 39.990 Ft: Lazítsatok Hajdúszoboszlón!

Az Ajánlat tartalma

A voucherrel most 39.990 Ft-ért veheted igénybe az 69.990 Ft értékű szolgáltatást. A voucherért most csak 5.080 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 34.910 Ft-ot a foglaláskor, partnerünknek kell kifizetned, melyet akár SZÉP kártyával is megtehetsz!

A Marcsi Apartmanok Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 800 méterre található emeleti erkélyes vagy földszinti apartmanok.
Az ajánlat tartalma:
- 3 nap/ 2 éj 4 felnőtt  részére reggelivel + ajándék éjszakával 2=3!
További fő érkezése ugyanabba az apartmanba: 5.000 Ft/fő/éj szállás reggeli bekészítéssel 
- Hideg reggeli bekészítéssel, szalámi, felvágott, vaj, sajtkrém, zöldség, vagy gyümölcs, több féle kenyér. 
- Ebéd, vagy vacsora rendelés lehetséges éttermi kiszolgálással: 2.900 Ft/étkezés - 5 féle leves és 10 féle második közül tud választani, a fürdőkhöz közeli étteremben vagy kiszállítással. Megérkezéskor egyeztetitek.
Laktózmentes, gluténmentes és/vagy egyéb különleges étkezés (vegán előre egyeztetés szerint) jelenleg : 3.990 Ft/fő/ étkezéstől
- Minden voucherhez + egy éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül, az adott felárak megfizetésével 
- Teljesen felszerelt egy légterű apartmanban - vagy emeleti erkélyes 35 m2 vagy földszinti 32m2. Az apartmanok nem dohányzóak, de dohányzásra kijelölt hely van a kertben -  színes tv, átmérő 94 cm – zuhanyzós fürdőszoba, toalett 
- Tea, bekészítés az apartmanokban a reggelihez.
- Ajándék egy üveg pezsgő.

2 db voucher egymást követő felhasználásával 4 éjszaka helyett 6 éjszakát adnak, az 5. és a 6. éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül, az adott felárak megfizetésével, a szabad helyek függvényében.
Ha 8-9 felnőtt érkezik, egy alkalommal pezsgőt adnak ajándékba és ingyen parkolást. Ha elfogytak a szabad apartmanok, más szálláshelyükre is tudsz foglalni, a szabad helyek függvényében, foglaláskor egyeztetitek. 
A szabadidő park sokféle szórakozási és pihenési lehetőséget tartogat, például van egy több mint 160 méteres kerékpárpálya, egy közel 400 méteres görkorcsolyapálya, de a labdarúgás szerelmesei sem fognak csalódni. Egy modern, izgalmas játszótér, különleges játékokkal – mászóvárral, mászófallal – várja a kicsiket, de van lehetőség piknikezni is, vagy egyszerűen csak egy nagyot sétálni a ligetes, fákkal beültetett területen.
Minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén (hétfőtől péntekig terjedő időszakban) az NEAK által támogatott gyógykezeléseket kedvezményes áron vehetitek igénybe: napi 3 gyógykezelés + fürdőbelépő jelenleg 3 100 Ft/hétköznap. Az alábbi kezelések közül lehet választani: kádfürdőzés, iszappakolás, súlyfürdő (gerincbántalmakra), szénsavas fürdő (visszérbetegségek, érszűkület kezelésére), orvosi masszázs - külön díjért - , vízsugár-masszázs, víz alatti csoportos torna. Az igénybevételéhez magyar TAJ kártya szükséges. Beutalóra nincs szükség.
EXTRA PLUSZ+: Ajándékozd meg szeretteidet: egy kis pihenés és együtt töltött idő - születésnapra, évfordulóra, ballagásra vagy bármilyen más alkalomra! 
Mindez pedig hol is lehetne kellemesebb, mint egy családias, barátságos kis apartmanházban 8 db egy légterű apartmanban, külön fürdőszobával benne toalettel és teakonyhával.
Felárak: 
Kiemelt időszaki díj: iskolai szünetek és állami ünnepeken és hétvégén péntek-szombat-vasárnap 3.000 Ft/fő/éj
Főszezoni felár 04.01-09.30-ig: 1.500 ft/fő/éj 
További fő érkezése ugyanabba az apartmanba: 5.000 Ft/fő/éj szállás reggeli bekészítéssel 
Parkolás zárt udvaron: 1.500 Ft/éj/gépkocsi 
Klíma használat, hűtés, fűtés: 3.000 Ft/szoba/klíma 
Helyszíni fizetés választása esetén a szálláshely fizetési és lemondási feltételei az irányadók, ezekről közvetlenül a szálláshelynél tájékozódhat 11-18 óra között. 
Amennyiben az ajándék éjszakák hétvégére - péntek-szombat-vasárnap - és kiemelt időszakra esnek - iskolai szünetek - és ünnepek, a foglaláshoz az adott felár megfizetése szükséges: 3.000 Ft/fő/éj 
Két légterű családi apartman foglalható minimum 3-4-5 gyermek érkezésekor: 7.495 Ft/éjszaka 
IFA a helyszínen fizetendő!

Érvényesség

2024-09-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon: 11-18 óra között: +36 20 500 0531 vagy a +36 30 286 8665 (szabad helyek függvényében), foglalni a luxusapartmanok@gmail.com e-mail címen is lehet.

Foglalásod a szállásadó írásbeli visszajelzésével válik érvényessé.

Lemondás: a vásárlást követően 14 napig lehetséges.

Ha elfogytak a szabad apartmanok, másik szálláshelyekre is tudsz foglalni, foglaláskor egyeztetitek a partnerrel.

A kinyomtatott vouchered vidd magaddal!

Partnerünkről

Hajdúszoboszlón csendes, nyugodt környezetben található a Marcsi Apartmanok. A családias hangulatban mindenki megtalálja a neki megfelelő apartmant. Az egy emeletes apartmanház nagyobb családok kényelmét szolgálják, 4-5 férőhelyes. A Marcsi Apartmanokban az egy légterű apartmanok a romantikázni vágyó párok és kisebb családoknak adnak lehetőséget a kikapcsolódásra. A környéken a fürdőzési lehetőségeken túl a túrázási és horgászási lehetőségek is biztosítják az idelátogató vendégek számára a pihenést, kikapcsolódást. A kertben szalonnasütésre, bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség.

NTAK regisztrációs szám: MA19019009
NTAK szerinti besorolás: Magánszálláshely

Helyszín

Marcsi Apartmanok Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló Dankó utca 26

https://www.luxusapartmanok.eu/

Válassz Csomagot

Marcsi Apartmanok Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

3 nap/2 éj 4 felnőtt részére reggelivel + ajándék éjszakával
5 080 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet