Tematikus étterem a belvárosban szárazföldi kalózoknak

-17 %

Az Ajánlat tartalma

A voucherrel ketten válogathattok kedvetekre 12.000 Ft értékben, szabadon az étlapról, így akár csak egy jót ennétek, akár néhány pohár itallal oldanátok tovább a hangulatot egy jó vacsora után, ez az ajánlat kapóra fog jönni.
Látogassatok el Budapest legújabb és egyik legkülönlegesebb tematikus éttermébe a belvárosban. A kalóz birodalom kivételes élménnyel vár titeket amire biztosan még nagyon sokáig emlékezni fogtok.

Tradicionális ízek, vagy éppen a  Kalóz Birodalom Burgerei  vagy  legénység pizzái fognak benneteket elvarázsolni  egyéb zsákmányolt finomságokkal , amiket étlapunk  kínál fel nektek.  A Birodalmi Kalóz Étteremben  mindegyiket megtalálod, és garantáltan  nem maradsz éhes, hiszen magas minőségű fogások és igazi gasztronómiai kaland vár rátok e különleges , egyedi stílusú, hangulatú belvárosi étteremben.!
Az étteremben füstölgő Kalóz főzeteket, csapolt söröket,koktél  különlegességeket, borokat, pálinkákat, elképesztően finom limonádékat és persze kávét is kóstolhatsz, ha azzal egészítenéd ki az ebédedet, vacsorádat.
Fenséges étkekkel és különleges nedűkkel várunk titeket. Gyertek el hozzánk egy igazi kalóz lakomára!
A voucher értéke fölötti fogyasztást helyben, partnerünknek tudod kifizetni. Az ár az italfogyasztást és a szerviz díjat nem tartalmazza.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Az voucher keddtől péntekig használható fel, munkaszüneti-, és ünnepnapok kivételével.

Foglalási feltételek

Mielőtt a kikötőbe vennéd az irányt, érdemes asztalt foglalni vagy telefonon érdeklődni a szabad helyekről!
Érdeklődj:+36 30 710 9019, info@pirateempire.hu.
Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal, vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál! 

Partnerünkről

Látogassatok  el Budapest legújabb és egyik legkülönlegesebb tematikus éttermébe a belvárosban.A Kalóz Birodalom kivételesélménnyel vár titeket  amire biztosan még nagy sokáig emlékezni fogtok. Fogyasszátok el a lakomátokat egy elkéoesztően látványos kalóz kikötőben.A kalózkapitány kabinjában vagy akár a kalózhajó fedélzetén. A lenyűgöző környezet a hely hangulata, a zenék,  az ételek és a kalóz felszolgálóink olyan világot teremtenekamiket eddig csak a filmekben láthattatok. A lakomák után fotózkodjatok az étterem látványospontjain, amihez kalóz kalapokat és fegyvereket is biztosítunk hogy ez a különleges élmény emlék is marad.

Helyszín

Kalóz Birodalom Étterem

1065 Budapest Nagymező utca 41.

https://kalozetterem.hu/

Nyitvatartás

H: Zárva
K-Sz-Cs: 12:00-22:00
P-sz-Vasárnap: 10:00- 22:00

Válassz Csomagot

Kalóz Birodalom Étterem

Budapest

À la carte ételfogyasztás 2 főnek a Kalóz Birodalom Étteremben
9 990 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet