Elbájoló ízek: varázslat tematikus étteremélmény

-17 %

Az Ajánlat tartalma

Ajánlatunkkal szabadon válogathatsz 12.000 Ft értékben az étlapról, ami csak megtetszik!  A 12.000 Ft feletti fogyasztás a helyszínen, partnerünknél fizetendő. Az ár az italfogyasztást és a szerviz díjat nem tartalmazza.
A Nagymező  utcában található The Magic Budapest 2. bűbájos fogások és delejes italok egytől egyig elvarázsolnak benneteket. Tökéletes szórakozás, ha barátokkal vagy családdal érkeztek, a varázsvilág pedig nemcsak a gyerekeket, de a felnőtteket is elbűvöli, így akár randi helyszínnek is tökéletes, ha valami nem mindennapival kápráztatnátok  el párotokat.
A The Magic II.-ben pedig tényleg úgy érezhetitek  magatokat, mintha a Roxfort egyik titkos klubjába vagy Merlin elvarázsolt kastélyának étkezőjébe lennétek. Az étterem nem egyszerűen csak feleleveníti pár ereklyével a varázslóbirodalmat, hanem minden egyes részletében tükrözi azt az enteriőrtől kezdve a varázskastély modelljén át a kandallókat őrző baglyokig.
A The Magic II. már reggel 10-kor kinyitja kapuit, így akár egy varázslatos brunchra is betérhettek hozzájuk, az étlapon olyan reggeli éhségűző fogásokat találtok, mint például az English Magic angol reggeli vagy a Bűbájok könyve névre keresztelt belga gofris, avokádókrémes, grillsajtos, baconos fogás. De mielőtt felkerülnének a varázsos ételek az asztalra, addig sem fogtok unatkozni, ugyanis egy üst kerül elétek, amit a közösen kimondott varázsigével tudtok életre kelteni, miközben hatalmas füstfelhő borítja be az asztalotokat.
Ha ebédre vagy vacsorára tértek be, akkor pedig mágikus burgerek egész garmadája vár rátok. A Mágikus zuhatag burger pedig tényleg megbűvölt minket, ugyanis a kiadós fekete burgert szó szerint elöntötte a cheddar szósz. A Békés mágus burgere a vegáknak kedvez, a Tengeri bűvölet burger pedig garnélarákkal érkezik. Sőt, Harry Potter varázsvilágának ikonikus italát, a vajsört is megkóstolhatjuk a The Magicben! Délutánonként ráadásul igazi bűvészek érkeznek az étterembe, akik varázslatos trükkökkel kápráztatják el az asztaltársaságokat. A fogások nemcsak az ízvilágot és az adagot tekintve varázslatosak, de a tálalás is szemkápráztató.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

A voucher csak hétfőtől-péntekig használható fel munkaszüneti-,és ünnepnapok kivételével!

Foglalási feltételek

Mielőtt a Varázskastélyba hopponálnál, érdemes asztalt foglalni vagy telefonon érdeklődni a szabad helyekről!
Érdeklődj: +36 30 554 4036, info@themagic2.hu 
Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Szakadjatok ki a hétköznapokból és egy rövid időre bújjatok a boszorkányok és Mágusok bőrébe, hogy megtapasztalhassátok ezt a különleges élményt. A The Magic II a legendás Varázskastélyba repít titeket ahol lenyűgöző helyszínen fogyaszthatjátok el megbűvölt ételeinket és italainkat. Különleges burgerek és elvarázsolt ételek melett szemkápráztató mágikus nyalánkságokkal várunk titeket amiket füstölgő színes bájitalokkal öblíthettek le. Ha eljön az este engedhettek koktéllapuk bűvös vonzásának amely számos koktél variációval fog titeket elbűvölni. Kezdődjék a Varázslat!

Helyszín

The Magic Budapest 2

1065 Budapest Nagymező utca 45.

https://themagic2.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől-Vasárnapig 10-22-ig

Válassz Csomagot

The Magic Budapest 2

Budapest

Feledkezz meg a külvilágról és lépj be a Varázsvilágba! À la carte ételfogyasztás a Mágikus birodalom éttermében, Budapesten a belvárosban
9 990 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet