6 tételes borkóstoló 2 főre pálinkával, Pét Nattal

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Egy szépen felújított kis présház levendulaillatú teraszán kóstolhatjátok a kézműves borokat.

A welcome pálinka után a borsort rugalmasan állítják össze a ti preferenciáitok alapján, kóstolhattok friss, üde gyöngyözőborokat, reduktív eljárással készített csendes borokat, tölgyfahordóban érlelt tételeket, illetve Pét-Natot és hagyományos eljárással készült pezsgőt is. Amennyiben szeretnél a borkóstoló mellé borkorcsolyát, etyeki sajttálat, vagy helyi kézműves finomságokból összeállított hidegtálat, azt jelezd előre partnerünknek valamelyik elérhetőségén.  

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a +3670-490-34-03 vagy emailen melinda@optimuswinery.com

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Az Optimus Winery pici családi borászat Etyeken. 2019-ben kezdtünk el tradicionális pezsgőket és főleg reduktív borokat készíteni az öreghegyi feldolgozónkban, elsősorban saját örömünkre. A párszázpalackos hobbi olyannyira szárnyra kapott, hogy ma már 4,5 hektáron gazdálkodunk, amit vásárolt szőlővel is kiegészítünk, így a 2023-as évjáratban már 10.000 palack került a pincébe. Nemcsak a különböző szőlőfajtákkal, de az eljárásokkal is szeretünk kísérletezni. A hagyományos pezsgőn és csendes boron kívül készítettünk mustot, gyöngyöző bort, narancsbort, pét-nat-ot, idén több tételt hordóban is érlelünk.
Borbárunkat 2022 áprilisában nyitottuk meg Újhegyen az Etyeki gasztrosétányon, egy igényesen felújított pici présház és egy levendulaillatú terasz vár csodálatos kilátással. Hiszünk borivó és borász személyes kapcsolatának varázsában, reméljük, hamarosan találkozunk!

Helyszín

Optimus Winery Winebar

2091 Etyek Újhegy 97

https://www.optimuswinery.com/

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Válassz Csomagot

Optimus Winery Winebar

Etyek

Levendulaillatú présházterasz, minőségi italok és szabadon választható tételek
16 990 Ft 19 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet