Borkóstoló a kislaki Borteraszon: 6 bor, hidegtál 2 főre

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Ha unod már, hogy körülöttetek sokan olyan szavakat rebesgetnek, mint a tannin, barrique, vaníliás, anomális aroma, tölgyfahordós érlelés vagy csersav, és fogalmad sincs, mi mit takar, de szeretitek a jó borokat, akkor ne hagyjátok ki ezt a borkóstolót!

Ezzel a kitűnő ajánlattal most elsajátíthatjátok a borvilág alapjait. A baráti hangulatú, humoros, kedves, de szakmai, igazán izgalmas borkurzussal egybekötött hidegtálas borkóstolón alapszintű kóstolási, bor és ételpárosítási ismereteket szerezhettek, s emellett betekintést kaphattok a legfontosabb szőlőfajtákról szóló tudásanyagba. Jó hangulat, finom borok és étkek, szakértő vezetés. Kell ennél több?

Kóstoljatok bele a Balaton ízeibe és tekintsetek bele egy igazi családi pincészet mindennapjaiba a boglári borvidéken! A Balatonbogláron és Tokaj hegyalján termett szőlőkből készült minőségi borokon keresztül nemcsak elméletben, de gyakorlatban is megtapasztalhatjátok az új ismereteket. Arról nem beszélve, hogy a nedűkhöz finomabbnál finomabb kényeztető falatok is társulnak.

A borkóstoló borkülönlegességei között a világfajták mellett a tradicionális magyar fajtákkal is találkozhattok.

Főbb szőlő- és borfajták: Chardonnay, Irsai Olivér, Rajnai Rizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Semillon, Merlot.

Érvényesség

2023-05-20 - 2023-08-27

Foglalási feltételek

A voucher minden héten a Katona Borház balatonboglári pincéjének „Kislaki Borterasz2-án váltható be a nyári nyitvatartási időben, vagyis csütörtök, péntek, szombat napokon 16:00-22:00 óráig előre láthatólag május 20-tól augusztus végéig! A program kb. 2 órányi elfoglaltságot jelent, 2 fő részére szól, mely idő alatt 6 bor megkóstolására lesz lehetősége a résztvevőknek. A kiválasztott időponthoz előzetes bejelentkezés ajánlott!

Telefonszám: 06 20 221 0871, mail: info@katonaborhaz.hu

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Katona Borház Kft. 1996 őszén alakult vállalkozás, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján.

Fehér-, rosé- és vörösborainkat reduktív körülmények között leginkább acéltartályokban tároljuk, de emellett készülnek borok 225 literes barrique es 500 literes ászokhordókban is.

Borászatunk munkájában szerves szerepet tölt be a második generáció, családunk fiatalabb tagjai új színt visznek a vállalkozás életébe, ahol a technológia jól összefér a hagyományokkal.

Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal.

Helyszín

Katona Borház

8691 Balatonboglár Epres u. „Katona Borház Balatonboglár”

http://www.katonaborhaz.hu/

Nyitvatartás

Csütörtök, péntek, szombat 16:00-22:00

Válassz Csomagot

Katona Borház

Balatonboglár

Ismerkedjetek meg a Katona Borház üde, friss és zamatos balatoni boraival!
11 990 Ft 15 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet