Szívesen fogyasztanál otthon egészséges, adalékanyag mentes, gluténmentes tésztát, de sajnos sose sikerül? Törik? Szakad? Egyszerűen nem lesz olyan, mint ahogy a receptben le van írva? Ismerjük az érzést… Sajnos ezekkel a tésztákkal nem elég a receptet pontosan betartani, fontos hozzájuk a megfelelő mozdulat, a lisztek és lisztek közti különbség ismerete és úgy egyáltalán, a szakértelem. Ennek és még sok más izgalmas “játéknak” a megtanítására hivatott ez a kurzus. Bacsa Gábor Chef hosszú évek éttermi munkájának tapasztalatát osztja meg a résztvevőkkel és teszi könnyedebbé az otthoni munkátokat!
Gyertek el, ‘gyúrjunk vazze’!
Időtartam: 18:00-21:00
Oktató: Bacsa Gábor
Menü (Házi tészta):
- Pappardelle carbonara
- Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal
- Lekváros derelye
Létszám:
max. 14 fő
A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.
2025-11-30 -ig
GasztroÉn
1062 Budapest Bajza utca 55. I.em. 5.