Kóstolj bele Indiába!
A kurzus során elkészített Deli Thali menü igazi ínycsiklandó élményeket kínál, mely egyesíti a hagyományos indiai ételek sokszínűségét, friss hozzávalókat, és autentikus fűszereket. A Deli Thali egy komplett étkezést kínál, amely különféle fogásokból áll, lehetővé téve, hogy a résztvevők tökéletesen megismerhessék az indiai konyha ízeit és textúráit.
Mit tanulhatsz?
Az indiai konyha alapjait és jellemző fűszereit
Tökéletesíted a fűszerezést és az ételek tálalásának művészetét
Hogyan készíthetsz autentikus indiai ételeket, mint a dal, sabzi, és naan
Tippek és trükkök Pikács Árpi, ismertebb nevén Piká Chaiwala szakértelmével!
Miért érdemes részt venni?
Ez a kurzus nem csupán a főzésről szól; egy élményekkel teli utazás India ízei és kultúrája között!
Csatlakozz , és ismerd meg a barátságos légkört és a nagyszerű társaságot, miközben új barátokat szerzel és felejthetetlen élményekkel gazdagodsz.
Oktató: Pikács Árpi
Időpont 18:00 – 21:00
Létszám:
max. 14 fő
A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.
2025-11-30 -ig
GasztroÉn
1062 Budapest Bajza utca 55. I.em. 5.