Tanulj meg sört főzni! Workshop étellel és itallal

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A sörfőző workshop során betekintést nyerhetsz a házi sörfőzés világába, megismerheted a szükséges eszközöket és az alapanyagokat, sört kóstolsz és jókat eszel.
Először is bemutatják a legfontosabb sörfőző eszközöket. Lépésről-lépésről megmutatják az alkamazásukat, ezeket természetesen Ti is kipróbálhatjátok. Ha a kellékeket kipipáltátok, jöhetnek az alapanyagok, amiket megismertetnek veletek és akár meg is ízlelhetitek őket. Ezután pedig lerántják a leplet a sörkészítés tudományának rejtélyéről. Persze, tudjuk, hogy a sok infót száraz torokkal és üres hassal nehéz felfogni, úgyhogy mindeközben 4 x 1 dl sört végigkóstolhattok és egy ezekhez passzoló főételt is tálalnak nektek. A tanfolyam után útravalót is kaptok, ami megkönnyíti majd az otthoni sörkészítést. 
A hobby sörfőző workshop menete:
- Megismerkedtek az sörfőzés főbb eszközeivel, miközben izgalmas infókat csepegtetüne az új hobbydról. Bemutatják az alapanyagokat, amiket meg is ízlelhettek. 
- Végigmentek a sörfözés összes lépésén, melyet ti végeztek majd el, így elsajátítva az otthoni sörkészítés fortélyait. 
- Ebédszünetben egy sörhöz passzoló főételt tálalnak, vega és húsos opciók közül is választhattok. Tanultok kóstolástechnikát, és  4x1 dl hazai sörkülönlegességen tesztelhetitek újdonsült tudásotokat. 
- A tanfolyam után útravalót is kaptok, ami megkönnyíti majd az otthoni sörkészítést. 
 
Időpontok: 
2024.01.20. 16:00- 20:30 
2024.02.24. 16:00- 20:30 
További aktuális időpontokat itt megtalálod: https://www.bpbeerlab.hu/idopontok/ 

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges +36 30 306 6686 telefonszámon, vagy hello@bpbeerlab.hu mail címen. 5 fős vagy annál nagyobb létszámú társaságoknak privát időpontban is megtartjuk az alkalmat, efelől érdeklődjetek a megadott elérhetőségeken!

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál!

Partnerünkről

2020-ban, a pandémia kellős közepén hárman megalapítottuk a SIMA brewingot, a saját gerilla sörfőzdénket. Mára közel 30-féle sört főztünk le az ország több mint 5 sörfőzdéjében, kollaboráltunk, nevettünk és töprengtünk, újabban pedig a BpBeerLab keretein belül is vígan magyarázunk a sörről. Mára már több mint 150 főzeten vagyunk túl, 2022 óta pedig vezetett sörkóstolókat, sörfőző kurzusokat is rendszeresen tartunk.

Helyszín

Bp Beer Lab - Craft Head - Brewpub & Bistro

1088 Budapest Rákóczi út 29

https://www.bpbeerlab.hu/

Válassz Csomagot

Bp Beer Lab - Craft Head - Brewpub & Bistro

Budapest

SÖRFŐZŐ KURZUS Budapesten a Craft Head - Brewpub & Bistro-ban
23 050 Ft 28 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet