25.000 Ft helyett 9.990 Ft: Fogtisztítás, fehérítő polírozás

Az Ajánlat tartalma

Az 1.900 Ft értékű voucheredért most 25.000 Ft helyett 9.990 Ft-ért veheted igénybe ajánlatunkat. Most csak 1.900 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 8.090 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Ha tudod, hogy fogköveid vannak, minél előbb el kell menned fogorvoshoz, mert a túl sok fogkő bizony súlyosabb problémákhoz is vezet. Nem csak esztétikailag zavar, az elhanyagolt fogkő a baktériumok melegágya, kellemetlen lehelletet, szuvasodást, ínygyulladást, végső esetben fogvesztést is okozhat. A Cavident Fogászaton egy kíméletes eljárással eltávolítják a fogköveket, ami talán picit kellemetlen érzés lehet, de semmiképpen nem fájdalmas. Tehát ha általánosságban félsz a fogorvosoktól, most ne tedd! Garantáltan kellemes környezetben szabadulhatsz meg a fogkövektől, ráadásul második lépésben egy fogfehérítő hatású polírozást, hogy ne csak egészségesek, de csillogóan fehérek is legyenek fogaid!

A fogkő-eltávolítást érdemes rendszeresen elvégeztetni, így biztosan nem fog egészségügyi problémát okozni, ezáltal a problémásabb beavatkozástól is megóvod fogaidat és magadat is! Ne várd meg, míg komolyabb gond adódik, vásárold meg a kupont most akciós áron, a megadott telefonszámon jelentkezz be, és vesd alá magad egy teljes körű fogkőmentesítésnek.

Az ajánlat tartalma:

- Kíméletes ultrahangos fogkő-eltávolítás 

- Fehérítő hatású polírozás 

- Fogászati felmérés

A kezelés körülbelül 30-40 percet vesz igénybe a fogak állapotától függően, a kezelés végén fogkrémet kapsz ajándékba.

A kezelés fájdalommentes, legfeljebb kisebb kellemetlen érzéssel jár, az eredmény: tökéletes, hófehér és egészséges fogsor.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, kuponkódod megadásával:

+36 30 908-1997 (H-P 8:00-18:00-ig hívható)

A kezelést 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani, 24 órával későbbi időpontlemondás esetén 3000 Ft felár ellenében adnak új időpontot. Amennyiben a páciens nem jelenik meg az új időpontban sem a kezelésen és 24 órán belül nem jelez, a továbbiakban nem kap új időpontot, a kupon érvénytelennek minősül.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Fogászatunk komoly szakmai múltra tekint vissza, fogorvosaink magasan képzettek. Rendelőinkben garantáltan minőségi anyagokkal és felszerelésekkel dolgozunk.

Helyszín

Cavident Fogászat

1087 Budapest Kerepesi út 29/c I. em. 129.

https://www.cavident.hu/

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8:00-18:00

Válassz Csomagot

Cavident Fogászat

Budapest

Úgy érzed, szükséged lenne egy jó fogorvosra? Nem vagy megelégedve mosolyoddal? Akkor tényleg itt az ideje, hogy meglátogass egy fogorvosi rendelőt. A Cavident Fogászat jóvoltából most egy kuponért cserébe egy kíméletes ultrahangos fogkőleszedést és egy alapos fehérítő polírozást kapsz, hogy egészségesek és szépek legyenek a fogaid.
1 900 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet