A nagy rablás: sorozat ihlette szabadulószoba lakatok nélkül

-31 %

Az Ajánlat tartalma

Gondolkoztatok már azon milyen élmény lehet bejutni a Pénzjegynyomdába? A Nemzeti Bankba? A Nemzeti Múzeumba? Gyertek, és próbáljátok ki magatokat! 

A Professzor visszatért és minden eddiginél nagyobb és jobb tervet eszelt ki. Gyere és segíts neki tervei végigvitelében! Ez a szabadulószoba egy újgenerációs szoba, ami azt jelenti, hogy nincsenek benne lakatok, csak megfejtendő fejtörők. Bárki játszhatja, kicsitől a nagyig, erőstől a gyengéig, nem fog unatkozni egyikőtök sem. Akár ketten vagy hatan is megpróbálhatjátok végigjátszani a játékokat. A végén ki kell jutnotok a szobából és magatokkal vinni valamit, amit a játék során kell megtalálnotok.

Játékidő: 60 perc

Játékosok száma: 2-6 Fő

Játékerősség: 9/10

Család és gyermek, kutya barát

Téma: Akció

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás a https://www.timeheist.hu/ oldalon lehetséges, a fizetési módnál a "Kupon" opció kiválasztásával!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! A Mester utcában vagy a Liliom utcában parkolási díj ellenében lehet parkolni. A Liliom utcában nyilvános parkolóház is üzemel, de a Corvin Pláza sincs messze. Ha mégsem tudsz jönni, vagy csak késel, esetleg másik napra akarsz átfoglalni, kérjük, keresd partnerünket ezen a telefonszámon: +36 30 52 89 374 vagy küldj egy e-mait a foglalas@timeheist.hu e-mail címre. Mivel a helyszínt csak lépcsőn lehet megközelíteni, így az épület nem akadálymentesített. Abban az esetben ha 6-nál többen akartok részt venni, akkor két vagy több szoba foglalását javasoljuk.

Partnerünkről

Szerinted Neked már nem tudunk újat mutatni? Gyere és próbáld ki magad! Akkor is, ha naphosszat a sorozatokat bámulod és kívülről fújod a szereplők neveit, de akkor is, ha sosem hallottál Thomas Shelby-ről, Elevenről vagy fogalmad sincs, ki az a Nairobi… Kellékekkel, izgalmas játékokkal, borzongással, sok-sok nevetéssel várunk Titeket. Játékainkhoz semmilyen különleges erőfeszítésre vagy különleges lexikális tudásra nem lesz szükséged. Még arra sincs szükséged, hogy különleges ismeretekkel rendelkezz a sorozatokról. Amire viszont mindenképp szükséged van: leleményességre, vállalkozókedvre és sok-sok jókedvre! Nem akarjátok otthon hagyni a négylábú kedvenceteket sem? Szerencsétek van, mert abszolút állatbarátok vagyunk, és amíg Ti szabadultok, találunk helyet neki is.

Helyszín

Time Heist Szabadulószoba

1094 Budapest Liliom utca 5

https://www.timeheist.hu/

Nyitvatartás

H-P: 11.00 – 22:30 

Sz-V: 9:30 – 22:30

Válassz Csomagot

Time Heist Szabadulószoba

Budapest

Újgenerációs szabadulószoba izgalmas fejtörőkkel 2-6 fő részére
7 490 Ft 10 800 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet