Belépő Magyarország első fémhulladék szobor kiállítására

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Ami az egyik embernek szemét, az a másiknak kincs. Ezek a hihetetlen fémszobrok újrahasznosított hulladékból készültek a recycling és a kreativitás jegyében, új életet adva így az autóroncsoknak.

A fantasztikus szobrokat nem csak átlagos szemlélőként tekinthetitek meg, hanem lehetőségetek lesz megfogdosni őket, felmásznotok, rájuk ülnötök, sőt bizonyos esetekben a szobor interakcióba is fog lépni veletek, de ez már legyen meglepetés a helyszínen! Így ez a kiállítás kicsiknek és nagyoknak, a család összes tagjának egyaránt egy érdekes és kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít. 

Érvényesség

2024-11-30 -ig

 A voucherrel a nyitvatartási idő alatt bármikor látogathatjátok a kiállítást.

Foglalási feltételek

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Magyarország első fémhulladék-kiállítása, ahol a művészet és a kreatív recycling találkozik. Egyedülálló szobraink teljes mértékben újrahasznosított autóalkatrészekből készültek, új értelmet adva ezzel a fémhulladék fogalmának. Több száz munkaóra és megszámlálhatatlan mennyiségű fémdarab felhasználása után örömmel jelentjük, hogy Megatron, Alien és a többiek már csak rád várnak! Gyere családdal, barátokkal nézelődni, fotózni, biztosan nem fogsz csalódni a több méteres szobrok látványában!

Helyszín

Metal Art Gallery

1074 Budapest Dohány u. 30a

https://www.trashartmuseum.hu/

Nyitvatartás

H-V: 12.00-20.00

Válassz Csomagot

Metal Art Gallery

Budapest

Több méter magas, interaktív szobrokkal, melyeket megérinthetsz, vagy fel is mászhatsz rájuk
2 390 Ft 2 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet