Interaktív időutazás: Budapest Retro élményközpont belépő

-6 %

Az Ajánlat tartalma

Akik az 1960-1999 közti időszakban nőttek fel, azok gyermekkoruk mindennapjait élhetik újjá, a fiatalabb generációk pedig megismerhetik szüleik, nagyszüleik hétköznapjait, miközben önfeledten szórakozhatnak az interaktív kiállításon.
A történelmi időutazás biztos, hogy órákra leköt kicsiket és nagyokat, de semmi gond, ha megéheztek vagy megszomjaztok, akkor kipróbálhatjátok a Retro Bisztrót is, ahol gyermekkorunk kedvenc ételeibe és italaiba is újra belekóstolhatunk.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Kizárt időszakok: hétvégék és ünnepnapok

Foglalási feltételek

A voucher csak hétköznap használható fel. Készpénzre nem váltható és csak egy alkalommal használható, bejelentkezés nem szükséges. Kinyomtatott voucheredett vidd magaddal, vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál.

Partnerünkről

Felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának a Budapest Retro élményközpont, ez a 3 szintes ultramodern létesítmény Budapest belvárosában.  Járőrözhetünk igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen, megnézhetjük, mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, de akár bemondóként is kipróbálhatjuk magunkat a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a több ezer különleges tárgyat bemutató létesítmény  számtalan élménye közül, ahol egészen 1960-tól 1999-ig visszamehetünk az időben!

Helyszín

Budapest Retro Élményközpont

1051 Budapest Október 6. utca 4.

https://bpretro.com

Válassz Csomagot

Budapest Retro Élményközpont

Budapest

Visszarepítünk az ezred forduló előtti évtizedekbe! A Budapest Retro élményközpont felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának. Kipróbálhatjátok a Retro Bisztrót is, ahol gyermekkorunk kedvenc ételeibe és italaiba is újra belekóstolhattok, mindezt Budapest belvárosában!
9 000 Ft 9 600 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet