Romantikus vacsora az Exkluzív Rudas Bistróban 2 fő részére

-17 %

Az Ajánlat tartalma

À la carte étlapról ételfogyasztás és 1-1 pohár választható itallal (limonádé, sör vagy bor).

A voucherért cserébe 12.000 Ft értékben választhattok bármit az étlapról (az ajánlat a 12%-os szervízdíjat is tartalmazza). A voucher részeként fejenként egy pohár limonádét, sört vagy bort is választhattok magatoknak. 

A Rudas Bistro nemcsak a kilátásban nyit távlatokat, de a gasztronómiában is. Kitűnő minőségű alapanyagok és ízkombinációk végtelen variációjával fogsz találkozni. Itt minden adott, hogy egy meghitt randin vegyetek részt!
A finom ízekre a korszerűen berendezett, legfrissebb alapanyagokkal dolgozó konyha a garancia, ahol séfük és csapata a modern magyar és nemzetközi konyha ízei mellett a felmerülő speciális igényeket töretlen lelkesedéssel és hatalmas szaktudással elégíti ki nap mint nap. 

Érvényesség

2024-11-30 -ig

A voucher hétfőtől-csütörtökig 17:00-22:00 között használható fel (az étterem konyhája 21:00-ig van nyitva).

A vouchert hétvégén, ünnepnapokon nem lehet felhasználni.

Foglalási feltételek

Előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon: +36 30 016 0125 vagy e-mailben: info@rudasbistro.hu

A Rudas Bistro fenntartja a jogát, hogy esetleges zártkörű rendezvény esetén a már lefoglalt időpontot átfoglalja egy másik- a vásárlóval előre egyeztetett- időpontra.

A voucher 2 fő részére szól, a voucher értékén felüli és az egyéb italfogyasztás összege a helyszínen fizetendő.

Voucher váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!

Partnerünkről

A Rudas Gyógyfürdő legújabb szárnyában a legmodernebb technikával, európai színvonalú, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett, az emeleten nemzetközi-magyar fúziós konyhával, egy Aqua bárral, valamint a tetőn egy páratlan kilátást biztosító panorámamedencével várják a vendégeket. Hab a tortán, hogy éttermük termeiből (és egyébként a fürdő medencéiből is) olyan kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely világviszonylatban is egyedülálló. A finom ízekre a korszerűen berendezett, legfrissebb alapanyagokkal dolgozó konyha a garancia, ahol séfük és csapata egy egyedi, szezonális menüt állított össze mindazoknak, akik felkészültek egy izgalmas ízutazásra. 
Hangulatvideó a helyszínről: https://www.youtube.com/watch?v=O_okIkeJ-z8 

Helyszín

Rudas Bistro

1013 Budapest Döbrentei tér 9

https://www.rudasbistro.hu/

Válassz Csomagot

Rudas Bistro

Budapest

Töltsetek el egy romantikus estét a világviszonylatban is egyedülálló panorámával rendelkező étteremben, a Rudas Bistróban!
9 990 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet