Páros halpedikűr spa élmény a sima lábakért

-33 %

Az Ajánlat tartalma

Kellemes környezetben, kényelmes körülmények között 30 perc alatt újjászületik a lábad, a talpad, a sarkad. Budapest belvárosában, a közkedvelt Váci utcában biztosítanak lehetőséget arra, hogy megtapasztald a Garra-rufa halak nyújtotta lábápolás különleges élményét.
Szeretnéd, ha lábad szép lenne, ha egyetlen bőrkeményedés sem lenne a rajta, ha egyenletesen sima, selymes tapintású lenne a lábfejed is? Sok pedikűrösnél jártál már, és valami újat is szívesen kipróbálnál? Csiklandós érzés, és rendkívül hatékony! Csak lógasd bele a lábad a vízbe, és a csoda megtörténik veled is!
A halakról: nevük Garra rufa, és nemcsak szépek, hanem hasznosak is. Törökországi Kangal-vidékről származó édesvízi doktorhal, amely a ponty családba tartozik, magyarul szívogató vörös márna néven ismert. Különböző méretű lehet, és akár 15 cm-es nagyságúra is megnőhet. Nincs foguk, nem okoznak fájdalmat, inkább kellemes, csikiző érzést keltenek.  A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámsejtjeit "rágcsálják" (szívogatják) le. A halak ezen kívül relaxáló mikromasszázzsal kényeztetnek. Csipkedésük után egy enzimet fecskendeznek be a bőrbe, melynek hatására a bőrünk regenerálódását segíti elő. Ez az enzim a dithranol, mely több gyógykészítményben megtalálható. Magyarországon még alig ismert, a természetes gyógymódokat kedvelők szívesen használják.

A kezelés teljesen fájdalommentes, az élmény olyan mintha a pezsgőfürdő nyugtató, pihentető habjai frissítenék fel lábadat.

A kezelés időtartalma: 30 perc/ 2 fő

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 194 3820 vagy e-mailen emyla.hajni@gmail.com. Időpont lemondás 48 órával korábban.

1 fő 1 vouchert használhat fel saját részre.

Vouchered váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy hozd magaddal kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest szívében, luxuskörnyezetben nyújtunk exkluzív arcápolási lehetőségeket vendégeink számára. Újonnan nyílt szalonunkban a bőrfiatalító és a bőrregeneráló kezeléseket kozmetikusaink professzionális gépekkel végzik. Magas minőségű termékcsaládokkal dolgozunk. Személyre szabott luxuskezelésekre specializálódtunk. 

Helyszín

EMYLA Beauty Szépségszalon

1052 Budapest Petőfi tér 3

https://emyla.hu/

Nyitvatartás

H-P: 10.00 – 20.00

Válassz Csomagot

EMYLA Beauty Szépségszalon

Budapest

Szabaduljatok meg az összes bőrkeményedéstől, mire beköszönt a szandálszezon!
7 990 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet