Páros halpedikűr spa élmény a sima lábakért

-50 %

Az Ajánlat tartalma

A lábatok 30 perc alatt újjászületik kényelmes és kellemes körülmények között. Budapest szívében, a népszerű Váci utcán ismerhetitek meg a Garra-rufa halak által nyújtott különleges lábápolást. Szeretnéd, ha lábad hibátlan és selymes lenne? Próbáltál már sokfajta pedikűrt, és nyitott vagy valami újra? A csiklandó és hatékony kezelés során csak mártsd lábadat a vízbe, és hagyd, hogy a csoda megtörténjen!
A Garra rufa halakat, más néven szívogató vörös márnákat, a Törökországi Kangal-vidékről származó doktorhalaknak is nevezik, és a pontyfélékhez tartoznak. Akár 15 cm-esek is lehetnek, fogtalanok, így nem okoznak fájdalmat, csupán kellemes érzést adnak. A halak eltávolítják a bőrkeményedéseket és elhalt hámsejteket, miközben mikromasszázzsal kényeztetnek. A bőrünk regenerálódását egy, a dithranol nevű enzimmel segítik, ami gyakori összetevője gyógytermékeknek. Bár Magyarországon még kevésbé ismert, a természetes kezeléseket kedvelők körében nagy népszerűségnek örvend.
A kezelés abszolút fájdalommentes, mintha csak a pezsgőfürdő habjai frissítenék lábaidat. A kezelés ideje: 30 perc

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 1 800-1050 vagy e-mailen: hajni@emyla.hu. Időpont lemondás 48 órával korábban.

1 fő 1 vouchert használhat fel saját részre.

Vouchered váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy hozd magaddal kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest központjában, elegáns környezetben kínálunk prémium arcápolási szolgáltatásokat vendégeinknek. Szalonunkban kozmetikusaink korszerű eszközökkel végeznek bőrfiatalító és regeneráló kezeléseket. Csak elsőosztályú termékekkel dolgozunk. A személyre szóló luxuskezelések a specialitásunk.

Helyszín

EMYLA Beauty Szépségszalon

1052 Budapest Váci utca 13.

https://emyla.hu/

Nyitvatartás

H-P: 10.00 – 20.00

Válassz Csomagot

EMYLA Beauty Szépségszalon

Budapest

Szabaduljatok meg az összes bőrkeményedéstől, mire beköszönt a szandálszezon!
5 990 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet