A vegetáriánusok nem fogyasztanak húst, viszont a tejtermékeket és a tojást nem utasítják el. Ezzel együtt ezt a kurzust mégis próbálták abszolút alternatív megoldásokkal összeállítani, ami azt jelenti, hogy azok számára is jó tippekkel tudnakszolgálni, akik a növényi étrendet követik. Azok számára, akik most szeretnék elkezdeni a vega életvitelt, nagy segítséget nyújthat a vendégváró romesco mártogatósok különlegessége, a zöldborsó kifinomult felhasználása vagy a csicseriborsó bevetése.
De a kurzus akkor is hasznos lehet, ha nem akarsz áttérni a vega életmódra, de szívesen színesítenéd az étkezésedet zöldségek kreatívabb felhasználásával.
Időtartam: 18:00-21:00
Oktató: Domján Richárd
Menü:
- Romesco zöldség crudités
- Mentás zöldborsó krémleves cukorborsó roppanóssal
- Csicseriborsó curry Jázmin rizzsel
- Mák torta vanília sodóval
Létszám:
max. 14 fő
A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.
2025-11-30 -ig
GasztroÉn
1062 Budapest Bajza utca 55. I.em. 5.