Ízek és illatok: szivarkóstoltatás akár 8 főre

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Csak a poénkodás és a totális kikapcsolódás. Ez az oka, amiért szeretünk szivarozni, még ha csak alkalomszerűen is. Van egy csodálatos bája, ahogy az emberek azonnal megváltoznak, amint megered a füst és megérzik a szivar illatát.
Ezzel az ajánlattal egy nem mindennapi élményben lehet részetek, hiszen igazi szivarkülönlegességeket kóstolhattok meg, miközben egy szivar sommelier azt is elmondja, mire érdemes figyelnetek a szivarozás során, milyen ízeket, illatokat keressetek.
Mindezt kötetlen hangulatban, rengeteg tréfával, hiszen erről szól a szivarozás: egy alkalomról, amikor nevethettek, beszélgethettek, és élvezhetitek a minőségi dohányárut.
A szivarokat az ár tartalmazza.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: +36 20 589 4815 vagy info@cigarworld.hu

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A szivarozás Nálam egy hobbiként indult jó pár emberöltővel ezelőtt. Úgy 4-5 éve kezdtük el pár jó barátommal kialakítani az itthoni szivar kultúrát. Rengeteg esemény van a hátunk mögött, amikre mindig óriási a jelentkezés. Nekünk köszönhető, hogy ennyi szivar elérhető már az országban, hogy olyan nagy nevek látogatnak el hozzánk, mint Rocky Patel, Karen Berger, Stefan Lampert, stb. Első privát szivarszobám a Szegedi Tudomány Egyetem Centenáriumi bálján mutatkozott be, akkora sikerrel, hogy minden évben igénylik a professzorok, rektorok, lektorok, államtitkárok, hogy újra és újra megjelenjek.

Helyszín

SZIVAR SOMMELIER

1061 Budapest Hegedű utca 6

https://cigarworld.hu/

Válassz Csomagot

SZIVAR SOMMELIER

Budapest

Gyere el pároddal vagy barátoddal és vegyetek részt egy szivar kóstolón, profi segítséggel, rengeteg infóval, jó hangulattal!
19 990 Ft 24 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet