180.000 Ft helyett 89.990 Ft: Láthatatlan fogszabályozás

Az Ajánlat tartalma

A 22.860 Ft értékű voucheredért most 180.000 Ft helyett 89.990 Ft-ért veheted igénybe láthatatlan fogszabályozás kivehető műanyag sínnel ajánlatunkat. Most csak 22.860 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 67.130 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Mindenki szép mosolyra vágyik, az ehhez vezető fogszabályozós fémmosoly viszont már kevesebbek vágya. Ráadásul, ha ezen a szükséges rosszon nem estél át gyerekkorban, felnőttként még nehezebb lehet rávenni magad a drót felhelyeztetésére. A jó hír, hogy semmiről nem maradtál le, és nem is kell attól tartanod, hogy fém csúfítja majd el a mosolyod, mielőtt az szebb lehetne.

A korszerű fogászati technológiáknak hála, immár bármely életkorban alkalmazható a fogszabályozás. A Mosolygyár fogászati szakrendelőben egy műanyag sínes eljárást alkalmaznak, amely láthatatlan fogszabályozást tesz lehetővé, így már a procedúra alatt sem kell aggódnod a megjelenésed miatt.

A készülék nem tartalmaz esetleg fájdalmat okozó kiálló részeket. Nincs hatással a beszédre és a nevetésre. A sínek bármikor eltávolíthatóak és egyszerűen visszahelyezhetőek. A voucher nem tartalmazza az új aktív, láthatatlan trainerek cseréjének árát, mely havonta 25.000 Ft és egy fogívre 2 sínt tartalmaz. A sínek 22 órás hordási idő mellett havonta cserélendők. A voucher egy fogívre érvényes.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 836 5040 

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Egy szép mosoly soha nem megy ki a divatból. A Mosolygyár azért jött létre, hogy segítsen megőrizni vagy éppen helyreállítani a tökéletes mosolyt, amivel magabiztos lehetsz, és amit örömmel mutatsz majd meg a világnak.

Helyszín

Mosolygyár Fogászat

1033 Budapest Huszti út 25.

https://mosolygyarfogaszat.hu/

Nyitvatartás

Hétköznap: 10-18-ig

Válassz Csomagot

Mosolygyár Fogászat

Budapest

A fogszabályozás kényelmes és egyszerű módja láthatatlan sínekkel, amelyek sem az evésben, sem a beszédben nem fognak zavarni
22 860 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet