38.000 Ft helyett 12.000 Ft: Szemhéjtetoválás

Az Ajánlat tartalma

A 4.200 Ft értékű voucheredért most 38.000 Ft helyett 12.000 Ft-ért veheted igénybe szemhéjtetoválás alsó vagy felső szemhéjra csomagajánlatunkat. Most csak 4.200 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 7.800 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Nem véletlen, hogy a szemfestéket tartjuk számon a make up forradalmasítójaként: ez volt az első, amit a fekete-fehér filmek gyönyörű sztárjai használni kezdtek, hogy szépségüket kiemeljék, és ez volt az, amit otthon a lányok szénből és koromból maguk is elkezdtek kikeverni.

Napjainkban szerencsére ennél jóval modernebb, tartósabb és biztonságosabb megoldások várnak – például a szemhéjtetoválás, amivel kiemelheted a tekintetedet, keretet adhatsz pillantásodnak.

Akár az alsó szemhéjadat húznád ki, akár a felső szempillák tövébe szeretnél cicaszemeket biztosító vonalat, egy professzionális sminktetoválás megbízható fegyvered lesz a mindennapi hódításaid során.

A sminktetoválás kezelés időtartama 1,5 óra, melyet szakértő és tapasztalt sminktetováló készíti.

Extra vastag szemkontúr, valamint feketétől elétő szín esetén 3.000 Ft felár számítódik fel.

Voucheres vásárlóik számára a későbbiekben igény szerint kedvezményes korrekcióra is lehetőséget biztosítanak a szalonban. Korrekció két hónapon belül 6.000 Ft.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36202650259

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Tünde vagyok, több éves tapasztalattal, nagy odafigyeléssel és kedvességgel várom igényesen berendezett szalonomban a szépülni vágyókat. A kozmetikai szolgáltatások széles palettáját kínálom, és a kezelések során a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom, hisz célom, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, majd később ismét visszatérjenek hozzám.

Helyszín

Image Makeup Tattoo

1201 Budapest Magyarok Nagyasszonya tér 15.

Nyitvatartás

H-P: 8.00-18.00

Válassz Csomagot

Image Makeup Tattoo

Budapest

Szemhéjtetoválás alsó vagy felső szemhéjra. Emeld ki a tekinteted egy tartós és igényes sminkkel, amit tapasztalt sminktetováló készít
4 200 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet