45.000 Ft helyett 22.500 Ft: Lisse design tartós hajsimítás

Az Ajánlat tartalma

A 45.000 Ft értékű kezelést 22.500 Ft-ért veheted igénybe. A kuponért most csak 5.620 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 16.880 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

Alfaparf Lisse Design keratinos hajkisimító kezelés a belvárosi RodHair Szépségszalonban!
Ha szeretnéd megzabolázni hullámos vagy göndör fürtjeidet, s elegáns, egyenes hajkoronával hódítanál, válaszd az Alfaparf Lisse Design keratinos hajkisimító kezelést a belvárosi RodHair Szépségszalonban! Prémium minőségű alapanyagok felhasználásával, értő kezek segítségével hajad varázslatosan kisimul, s könnyen kezelhetővé válik, akár hosszú időre is!

A Lisse Design Keratin Therapy egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza. Előnye, hogy míg a hajegyenesítés és keratinos kezelés után 48 óráig nem lehetett megmosni, copfozni, csatozni, csavarni, beszárítani és festetni a hajat, addig a Lisse Design Keratin Therapy-t követően nemcsak, hogy azonnal mosható és gumizható a haj, hanem már be is festetheted. 

Összetétele: 
Kera-Collagen komplexum – alapvető összetevője a kvaterner biomimetikus keratin, amely hőhatás segítségével kisimítja a hajat és újraformázza keratinláncolatait, ezzel pedig hosszan, akár 3 hónapon át tartó egyenességet biztosít.
Az amazóniai babassupálma ritka olaja – puhító hatású, selymessé, lággyá és fényessé teszi a hajat.
Formaldehid-mentes termék!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 06 70 340 8865

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Keltsd életre a hajadat tápláló kezelésekkel vagy egy frissítő hajvágással, vagy újítsd meg teljesen a külsődet egy divatos frizurával! Igényes, barátságos szalon és profi fodrász vár a belváros szívében!

Helyszín

Rodhair – Csepreghy Zsanett

1051 Budapest Nádor utca 3

https://www.facebook.com/CsepreghyZsanett

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Válassz Csomagot

Rodhair – Csepreghy Zsanett

Budapest

Legyen a hajad sima, csillogó és gubancmentes!
5 620 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet