A vizsgálat korszerű, biorezonancia elvén alapuló diagnosztikai módszerrel történik egy tompa hegyű, toll-szerű eszközzel, mely egy műszerhez és egy számítógéphez csatlakozik. A fájdalommentes vizsgálat kimutatja, hogy az egyénnek milyen élelmiszerek és táplálékok a legoptimálisabbak, és mik a kerülendő anyagok, élelmiszerek, pollenek, nehézfémek, vegyi anyagok, kozmetikai termékek, homeopátiás szerek, stb. A vizsgálat során fény derülhet az esetleges laktóz-, kazein-, glutén-, egyszerű cukrok, fű-, fa-, virágporok, penészgomba, candida, poratka érzékenységre is.
A diagnosztika időtartama maximum 60 perc.
Az immunrendszerünk bizonyos élelmiszerek alkotóelemeit tévedésből káros anyagnak tekinti, és védekezik ellenük, így alakul ki az allergia.
Manapság az allergiát népbetegségnek tekintik, hisz minden második ember szenved tőle.
2025-05-31 -ig
Déli Gyöngy Studió
1123 BUdapest Greguss utca 7.