LED lámpás, peroxidmentes fogfehérítés

-56 %

Az Ajánlat tartalma

A szépségideál időről időre változik, de a hófehér mosoly mindig is divatban volt. Nem véletlen, hogy az évek során számos otthoni praktika született meg a fogak házi kifehérítésére, melyek közül némelyik csak haszontalan, mások egyenesen veszélyesek is lehetnek.

Ajánlatunkkal most biztonságosan és tényleg látványosan fehérebbé teheted a fogaidat, melyek azonnal szebben csillognak majd, ha felkeresed a Hollán Dent barátságos, ám maximalista és modern fogászatát.

A kezelés során speciális peroxidmentes gélt visznek fel fogaid felszínére, melyet LED lámpával aktiválnak. Az eljárás rövid idő alatt intenzív fehérítést garantál, fogaid akár 3-5 árnyalattal fehérebbek lesznek. Vagyis sokkal gyorsabban érhetsz el sokkal látványosabb eredményt, mint bármilyen otthoni módszerrel, és még a fogaid egészsége miatt sem kell aggódnod, hiszen végig profi kezekben leszel.

Az ajánlat polírozást nem tartalmaz.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 153 2269

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Orvos csapatunk elkötelezett a fájdalommentes kezelések és a legmagasabb szintű ügyfél elégedettség iránt, szakrendelőnk a legmodernebb foggyógyászati eszközökkel végez mindennemű feladatot.
Amennyiben Önnek is fontos, hogy kiváló tanulmányi eredményekkel, valamint szakmai referenciákkal rendelkező szakorvosok egy helyen segítsenek Önnek egy ügyfélbarát fogászati rendelőben, szavazzon bizalmat a Hollán Dent-nek, mi pedig a fájdalommentes fogászati kezelések mellett kedvező árakkal és akár helyszíni röntgennel háláljuk meg a bizalmát.

Helyszín

Hollán Dent Fogászat

1136 Budapest Hollán Ernő utca 51. fszt.3

http://www.hollanfogaszat.hu/

Nyitvatartás

H-CS: 9-18

Válassz Csomagot

Hollán Dent Fogászat

Budapest

Biztonságos és hatékony rendelői fogfehérítés, akár 3-5 árnyalattal fehérebb fogak azonnal
18 900 Ft 43 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet