Egy feledhetetlen nap élményprogramok -10% kedvezmény

Az Ajánlat tartalma

29.900 Ft helyett 26.910 Ft. A voucher megvásárlásával 10% kedvezményt kapsz a Láss csodát Te Napod doboz árából. A kuponkódot visszaigazoló mailben a voucherben az Elérhetőségek alatt találod majd meg. 

Ez lesz a Ő napja! Ezzel a kis dobozzal egy hatalmas élmény lehetőséget adsz át valakinek! Utazás, felfedezés, tanulás vagy pihenés – az Egy feledhetetlen nap csomagba a Te Napod csapata igazán különleges lehetőségeket válogatott össze, az ünnepeltnek pedig nincs más dolga, mint kiválasztani azt, amivel legszívesebben eltöltene egy olyan napot, ami csak róla szól majd!

Gasztro-wellness programok, Élménylövészet, Quadozás, Élményhajózás, Szabadulószoba, Workshopok, Bonbon készítés, Élményfestés, Élményparkok, Kiállítások

A dobozhoz tartozó programok közül a www.tenapod.shop oldalon az ünnepelt dönti el, hogy melyiket választja.
A felhasználási idő a vásárlástól számított 15 hónap (pontos dátum a dobozban található ajándékkártya hátoldalán).

Írj egyedi üzenetet a Kosárnál és rákerül az Üdvözlőkártyára. Kiszállítás akár 2 munkanap alatt.

Érvényesség

2024-01-31 -ig

Foglalási feltételek

A visszaigazoló mailben a voucherben az Elérhetőségek alatt megtalálod azt a Kuponkódot, amit www.tenapod.shop oldalon a Kosárnál kell használnod. A Kuponkód 10% kedvezményre jogosít a doboz árából. A kedvezmény az egyéb díjakra nem vonatkozik.

Partnerünkről

Nem lehet szebbet ajándékozni az élménynél, ami örökre megmarad! A Te Napod csapata pedig segít abban, hogy a legjobb meglepetést szerezd, és azt add a megajándékozottnak, amit a legjobban szeretne – hiszen ő maga választhat a megannyi élményből! Bármi is legyen az alkalom, méltó ünneplést jelent egy nap, ami csak róla szól, ami csak az övé lehet, és amit soha nem fog elfelejteni!

Válassz tematikus élményajándék csomagjaink közül, amelyek 50-250 választható programot tartalmaznak. A megajándékozott dönti el, hogy melyikre használja fel az ajándékutalványát. A szállítás 1-2 napon belül megtörténik. A csomagolásra sem lesz gondod, hiszen csodás dizájnnal rendelkező, kézzelfogható ajándékkártyát küldünk, amelyet csak át kell adnod.

Add te a legjobb ajándékot!

Helyszín

Te Napod.shop - Egy feledhetetlen nap

Kiszállítás országosan 1-2 munkanap alatt

https://tenapod.shop/

Válassz Csomagot

Te Napod.shop - Egy feledhetetlen nap

29.900 Ft helyett 26.910 Ft. 160+ program, amiből az Ünnepelt választja ki a számára legérdekesebbet!
390 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet