Buborék örömök: kortyoljatok minőségi pezsgőket a Balatonnál

-18 %

Az Ajánlat tartalma

Érdekelnek a jó pezsgők? Szeretnéd megtudni, mit lehet kihozni a hagyomány és a modern technika találkozásából? Kíváncsi vagy, hogyan csiklandoznak a legnemesebb habzó italok?
Akkor a Kern Pincészet pezsgőkostólóján jól fogod érezni magadat! Az 5 tételes kóstolón a legkedveltebb italokból kortyolhatsz, melléjük pedig finom falatok, sőt még kaviár is érkezik majd! A pezsgőnket jellegzetes helyi szőlőfajtákból (pl.: zenit, olaszrizling, szürkebarát, zweigelt illetve tokaji területeinkről sárga muskotály, hárslevelű és furmint), tradicionális eljárással (Méthode Traditionnelle) készítik. Palackban, seprőn érlelik minimum három évig, és kézzel degorzsálnak.

A kóstoló tartalma:

  • Balatonszőlősi Szürkebarát, száraz bor 
  • Brosé, száraz bor 
  • Balatonszőlősi Prémium Olaszrizling, száraz bor 
  • Balatoni Zenit brut pezsgő 
  • Balatoni Rizling, brut nature pezsgő
  • Víz és pezsgőkorcsolya
  • Tapas tál: sajt, olaj, capri bogyó, házi grillezett zöldségek és bagett vagy Kaviáros szendvics tál, 2 féle kaviárral

Érvényesség

2024-10-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás a 06 30 303 9717 telefonszámon vagy az sparkart@kernwines.com e-mail címen szükséges 48 órával a foglalás előtte. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Kern Pincészet azzal a céllal alakult 2012-ben, hogy kapcsolatot hozzon létre a bortermelés múltja és jövője között, ötvözve a tradíciót a természettel és a technikával. Tervünk a hagyományos, szinte elfeledett szőlőfajták „felélesztése” a legmodernebb és legkíméletesebb eljárásokat alkalmazva. Első területeinket Balatonszőlősön(Öreghegy, Penke-dűlő) vásároltuk, ezt követte a többi ültetvény Tokaj-Hegyalján(Tarcal-Mandulás-dülő, Szegi, Bakonyi), tarcali birtokközponttal. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk (5 h Balaton, 5 h Tokaj-Hegyalja). Szenvedélyünk, hogy minőségi borokat és pezsgőket készítsünk.

Helyszín

Kern Bor és Pezsgőház

8233 Balatonszőlős Penke dűlő HRSZ 639

http://www.kernwines.com/

Nyitvatartás

Csütörtöktől Péntekig 12:00-22:00

Válassz Csomagot

Kern Bor és Pezsgőház

Balatonszőlős

Pezsgő kóstoló hideg kóstoló tállal, kaviárral, 2 fő részére Balatonszőlősön, a Kern Pincészet Pezsgőteraszán
28 000 Ft 34 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet