Kaland a kötélen: belépőjegy az Old Lake kalandparkba Tatán

-13 %

Az Ajánlat tartalma

Szeretnéd igazán Tarzannak érezni magad? Tatán, az Old Lake Park ősfái között megteheted, hiszen úgy csúszkálhat az egész család az ágak között, mintha csak a dzsungelben lennétek!

A kalandorok első, kötelező állomása a gyakorlópálya, ahol megismerkedsz a legfontosabb technikai tudnivalókkal és biztonsági előírásokkal, hogy később már zavartalan legyen a móka mindenki számára.

Ezt követően a gyerekeket egy kezdő, majd a bátrabbakat egy haladó pálya is várja. A gyerekpályák 1 m magasságban vannak kialakítva a kicsik biztonsága érdekében, a kísérők pedig könnyen nyomon tudják követni a gyerekeket.

A felnőttek (150 cm felettiek) az oktatás befejeztével használhatják a gyakorlópályát, immár egyedül élvezve a kalandokat.

A parkban öncsatolásos rendszer van, ami azt jelenti, hogy mindenki saját magának csatolja a karabinereket és biztosítja saját magát.

Az első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz.

Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható, illetve az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket.

Ajánlott a zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban.

Szandál, papucs és magas sarkú cipő használata veszélyes és tilos!

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes érdeklődés telefonon: + 36 30 230 3340

Fontos: A kalandpark 18:00 óra magasságában zár, így az utolsó vendégeket a pénzáraknál legkésőbb 16:00 óráig fogadják. Lehetőleg legkésőbb 16 óráig érkezz a pénztárhoz és váltsd a vouchered belépőjegyre!

Kinyomtatott voucheredet a helyszínen tudod belépőjegyre váltani! Más kedvezménnyel nem összevonható!

Partnerünkről

Tatán az ősfák és épített oszlopok közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok sportosan izgalmas szórakozást kínálnak gyerekek és felnőttek számára egyaránt. 

Az Old Lake Kalandpark Budapesttől 65 km-re, az M1 autópályától mintegy ötszáz méterre, a gyönyörű Old Lake Golf centrumban található, remek lehetőséget tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.

150 cm alattiaknak két gyerekpálya, a nagyobbaknak (150 cm-től) egy felnőtt pálya áll a rendelkezésére. 

A biztonságos szórakozásról az Old Lake Kalandpark képzett animátorai gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést, valamint rövid "kiképzést" kap.

A kalandpályák legkedveltebb elemei a csigával és más eszközzel való csúszások, melyek mintegy felüdülésként megszakítják a szervezetet igénybe vevő nehezebb akadályokat.

Helyszín

Old Lake Kalandpark

2890 Tata Remeteségpuszta .

https://tataikalandpark.hu/

Nyitvatartás

H-V: 10-18

Válassz Csomagot

Old Lake Kalandpark

Tata

A gyerekeket kettő, a felnőtteket egy pálya várja, izgalmas ügyességi feladatokkal és sok-sok csúszási lehetőséggel
3 490 Ft 4 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet