30 perces Offroad terepjárós élményvezetés, 18 év alatt is

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Az offroad kaland kiindulópontja partnerünk törökbálinti bázisa. Rövidebb programjaik helyszíne a volt téglagyári bányákban kialakított, offroad útvonalak bejárása, helyi, olykor elég hajmeresztő akadályok leküzdése.

Meglepő, hogy egy kissé átépített Suzuki Jimny terepjáró milyen lehetetlen helyeken el tud menni!

Természetesen mindenhol a legrosszabb utakat választják, ahova még jogosítvány sem szükséges!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges 06-20-3899802 telefonszámon vagy a foglalas@quadtours.hu e-mail címen. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva.
Gyerekek maximum 150 cm magassággal és maximum 50 kg-val vehetik igénybe.

Partnerünkről

Egyre többen tapasztaljuk, hogy a környezetünkben található eszközök, hasznos és szükséges dolgok kimennek a divatból, elavulttá válnak! Ami viszont megmarad, ami feltölt bennünket, ami örök érték: az ÉLMÉNY! Ami összekovácsol, ami mindig a sajátunk lesz, ami nem értéktelenedik, ami kiragad a hétköznapokból! A Quadtours sok éves tapasztalattal rendelkező csapata kellő hozzáértéssel, kreativitással és szenvedéllyel segít hozzá új, nem mindennapi élményeid megszerzéséhez. Magán- és céges Ügyfeleink részére ajánljuk quadtúrák, terepjáró- és Segwaytúrák technikai hátterének biztosítását, szervezését, csapatépítő-, vagy egyéb outdoor és indoor programjainkat.

Helyszín

Xtreme Quad Tours

2045 Törökbálint Bajcsy Zs. u. 71.

http://www.quadtours.hu/udvozoljuk_honlapunkon

Nyitvatartás

Szerviz: H-P: 08:00-18:00; Sz: 9:00-13:00
Üzlet: H-P: 10:00-8:00; Sz: 10:00-13:00

Válassz Csomagot

Xtreme Quad Tours

Törökbálint

Extrém útviszonyok, egykori bányák és egy átalakított terepjáró: ez mind hozzáad a járatlan utak kínálta élményhez. A terepjárós programhoz még jogosítvány sem kell!
14 990 Ft 20 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet