60 perces thai hát-, nyak- és vállmasszázs 1 fő részére

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Egyáltalán nem akarunk lebeszélni a jógáról, sőt! De tudjuk, hogy vannak olyan napok, amikor még egy ászanához sincs erőd, és nem vágysz másra, csak egy kis töltekezésre.

A thai masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik, hiszen az izmok nyomásával, nyújtásával biztosítja a szabad energiaáramlást, jótékonyan hat a csontozatra és a vegetatív idegrendszerre is. A thai masszázst a jógagyakorlatok élményéhez lehetne hasonlítani, anélkül, hogy fizikai erőkifejtést végeznénk.

Ajánlatunkkal így egy alapos átmozgatás minden áldásos hatását élvezheted, helyreáll az energiaszinted és lendületesebb is leszel – pedig nem kellett mást tenned, csak egy órán át pihenned, és befogadnod a keleti tanok gyógyító hatását.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges telefonon: +36 1 413 1542

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

A thai masszázs több ezer éves hagyományra épülő, nyomásos technikán alapuló masszázsfajta. Egyedisége abban rejlik, hogy a masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A tradicionális thai masszázs nemcsak kényeztetésre szolgál, hanem a gerinc és a többi ízület funkciós zavarainak kezelésére is kiváló. Javítja a vérkeringést és kiválóan orvosolja a hát-, nyak- és fejfájást.

Speciális fogásokkal és masszázzsal oldja az ízületi blokkokat, lazítja a merev, görcsös izmokat, enyhíti a fájdalmat, valamint visszaállítja a szervek energetikai egyensúlyát. Masszázsszalonunkban szakképzett masszőrök állnak a rendelkezésére, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Helyszín

Chichaya Traditional Thai Massage & Spa

1067 Budapest Podmaniczky u. 29., fszt. 2.

https://chichaya.hu/

Nyitvatartás

H-V: 9:00-19:00

Válassz Csomagot

Chichaya Traditional Thai Massage & Spa

Budapest

Tökéletes módja a stressz oldásának és a hátfájás csökkentésének
9 270 Ft 10 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet