Akciófilmes csomag: élménylövészet

-12 %

Az Ajánlat tartalma

A maroklőfegyver egy olyan kézi lőfegyver, amit két kézben tartva, váll- vagy könyöktámasz nélküli lövéshez találtak ki. Más szóval ezek azok a fegyverek, amikkel az akciófilmekben a jó fiúk a gonosz fiúkra lőnek, és közben állati menőn néznek ki.

Ebbe a kategóriába tartoznak a pisztolyok és a revolverek, vagyis például a klasszikus vadnyugati fegyverek is, ajánlatunkkal azonban most három modern, mégis klasszikusnak számító maroklőfegyvert próbálhatsz ki.
A Sig-Sauer P230 egy kicsi, félautomata fegyver, Németországban gyártották, de az USA-ban is népszerű. Kompakt kialakítása miatt sokan hordják maguknál tartalék fegyverként – ez az, amit a filmekben a szorult pillanatban a főhős előránt a zoknija mellől.

A Glock a világ vezető pisztolygyártó márkája. A lőfegyvert 1982 óta használja az osztrák katonaság és rendőrség, miután a megbízhatósági és biztonsági teszteken a legjobb teljesítményt nyújtotta.

A csomag tartalma:

  • Sig-Sauer P230 10 lövés
  • 0.45 Glock 10 lövés
  • Caa MicRoni Glock 9x19 Kaliber 10lövés

Fontos: Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe.

Érvényesség

2023-03-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken: 

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon 
Csak tedd a kosárba a Budafoki Mesterlövész oldalán a csomagot és kattints a zöld kosár gomba. Az adatok kitöltését követően állítsd be a kívánt dátumot és időpontot, a rendszer jelzi, hogy van-e szabad hely a választott időpontra.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Az ország legnagyobb fedett lőtere 1 000 m2 alapterületen, 2 db 25 m-es pontlövőpályával, motorizált lőlapmozgatóval, összesen 9 lőállással, 1 db 14 méteres szituációs lőpályával, mobil golyófogóval, borulócélokkal felszerelve vár, akár a lövészet magányos szerelmese vagy, akár egy nem mindennapi csapatépítő tréninghez keresel izgalmas helyszínt. Utóbbihoz kivetítő, hang és fénytechnika biztosított. A biztonságot profi, képzett szakemberek, a kellemes időtöltést pedig a családias, közvetlen hangulat garantálják.

Helyszín

Budafoki Mesterlövész SE

1222 Budapest Pannónia utca 1-3.

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon

Válassz Csomagot

Budafoki Mesterlövész SE

Budapest

30 lövés, 3 különböző fegyverrel 1 fő részére
12 760 Ft 14 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet