Akciófilmes csomag: élménylövészet

-12 %

Az Ajánlat tartalma

A maroklőfegyver egy olyan kézi lőfegyver, amit két kézben tartva, váll- vagy könyöktámasz nélküli lövéshez találtak ki. Más szóval ezek azok a fegyverek, amikkel az akciófilmekben a jó fiúk a gonosz fiúkra lőnek, és közben állati menőn néznek ki.

Ebbe a kategóriába tartoznak a pisztolyok és a revolverek, vagyis például a klasszikus vadnyugati fegyverek is, ajánlatunkkal azonban most három modern, mégis klasszikusnak számító maroklőfegyvert próbálhatsz ki.

A Hungarian Parabellum a Fegyver- és Gázkészülékgyár (FÉG) 9 mm-es félautomata pisztolya, amit Kameniczky József tervezett 1971-ben, az öntöltő pisztoly P9M néven is ismert, és leginkább önvédelmi fegyverként terjedt el.

A Smith & Wesson az egyik legismertebb amerikai fegyvermárka, amely méltán népszerű az egész világon a fegyverrajongók körében.

A csomag tartalma:

- MCM / S&W (10 lövés)
- Hungarian Parabellum (10 lövés)
- UZI (10 lövés)
- Pumpás sörétes (5 lövés)

Fontos: Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken: 

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon 
Csak tedd a kosárba a Budafoki Mesterlövész oldalán a csomagot és kattints a zöld kosár gomba. Az adatok kitöltését követően állítsd be a kívánt dátumot és időpontot, a rendszer jelzi, hogy van-e szabad hely a választott időpontra.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Az ország legnagyobb fedett lőtere 1 000 m2 alapterületen, 2 db 25 m-es pontlövőpályával, motorizált lőlapmozgatóval, összesen 9 lőállással, 1 db 14 méteres szituációs lőpályával, mobil golyófogóval, borulócélokkal felszerelve vár, akár a lövészet magányos szerelmese vagy, akár egy nem mindennapi csapatépítő tréninghez keresel izgalmas helyszínt. Utóbbihoz kivetítő, hang és fénytechnika biztosított. A biztonságot profi, képzett szakemberek, a kellemes időtöltést pedig a családias, közvetlen hangulat garantálják.

Helyszín

Budafoki Mesterlövész SE

1222 Budapest Pannónia utca 1-3.

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon

Válassz Csomagot

Budafoki Mesterlövész SE

Budapest

35 lövés, 4 különböző fegyverrel 1 fő részére
13 990 Ft 15 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet