Bonnie és Clyde páros élménylövészet: adrenalin kettesben!

-19 %

Az Ajánlat tartalma

Lehet, hogy Ámor vakon lövöldöz a nyilaival, de amikor titeket célba vett, az teli találat volt! Pont ezért gondoltuk úgy, hogy legyen egy ehhez méltó randitok, ami tényleg nagyot szól, és a szíveket veszi célba.

A Budafoki Mesterlövész SE páros csomagjával már dúdolhatjátok is, hogy „szívemben bomba van, és hogyha megcélozom magát…”

Ezzel a nem szokványos közös élménnyel csak úgy szikrázni fog körülöttetek a levegő – úgyhogy csak óvatosan a puskapor közelében!

A csomag teljes tartalma:
- MCM .22 LR (22 lövés)
- .38 Revolver (12 lövés)
- Hungarian Parabellum (20 lövés)
- Hammerli .22 (24 lövés)
- Zastava AK 47 (10 lövés)
- Pumpás sörétes (10 lövés)

Hogy a 98 lövésből ki hányat és melyik lőfegyverrel szeretne leadni, azt ti magatok dönthetitek el. A garantáltan adrenalinnövelő randiprogram során most, a kivételes alkalomra való tekintettel egy szív alakú pontozótáblára lőhettek, amit aztán haza is vihettek, és keretbe foglalva még a nappali falára is kitehetitek.

Fontos: Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken:

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon 
Csak tedd a kosárba a Budafoki Mesterlövész oldalán a csomagot és kattints a zöld kosár gomba. Az adatok kitöltését követően állítsd be a kívánt dátumot és időpontot, a rendszer jelzi, hogy van-e szabad hely a választott időpontra.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Az ország legnagyobb fedett lőtere 1 000 m2 alapterületen, 2 db 25 m-es pontlövőpályával, motorizált lőlapmozgatóval, összesen 9 lőállással, 1 db 14 méteres szituációs lőpályával, mobil golyófogóval, borulócélokkal felszerelve vár, akár a lövészet magányos szerelmese vagy, akár egy nem mindennapi csapatépítő tréninghez keresel izgalmas helyszínt. Utóbbihoz kivetítő, hang és fénytechnika biztosított. A biztonságot profi, képzett szakemberek, a kellemes időtöltést pedig a családias, közvetlen hangulat garantálják.

Helyszín

Budafoki Mesterlövész SE

1222 Budapest Pannónia utca 1-3.

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon

Válassz Csomagot

Budafoki Mesterlövész SE

Budapest

Összesen 98 lövést adhattok le egy szív alakú céltáblára, amit aztán haza is vihettek magatokkal emlékbe
33 900 Ft 41 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet