Bulifények és őrület: lézerharc alakítható játékmenettel

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Állítsd hadrendbe a csapataidat, és győzzön a jobbik! A lézerharc során teljesen biztonságos, így senkinek nem fog bántódása esni, a mérkőzés izgalma azonban valódi.
A lézerharc során ügyességre, figyelemre, összpontosításra és egy jó adag merészségre lesz szükséged, ha győzelemre vinnéd a csapatodat.
Tudjátok meg, ki a legjobb túlélő, vagy használjátok az alkalmat egy remek csapatépítésre!
Rengeteg típusú játékot lehet játszani, szinte csak a képzelet szab határt. Segítségkeppen felsorolunk nektek néhányat a legnépszerűbbekből: – zászlósjáték, csapatjáték, mindenki mindenki ellen.
Egyszerre a pályán 6-15 ember tartózkodhat. Ha többen érkeztek, lehetőség van több csapat kialakítására is. A váróteremben tudtok léghokizni, dartsozni, vagy akár üdítőt és rágcsálnivalót fogyasztani.
A játék menetét, szabályait akar Ti is kialakíthatjátok!

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a +36 70 590 3472 telefonszámon vagy a hello@lezerosztag.hu e-mail címen. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A lézerharc mostanra egy igazán elterjedt játékforma lett, számos filmben és sorozatban is láthatjuk. Most te is részese lehetsz ennek az élménynek! Csatlakozz hozzánk, akár versenyeinken, akár bajnokságainkon, vagy hozd el barátaidat! Népszerűségének titka abban rejlik, hogy az igazán fiatal korosztálytól kezdve az akár egészen idős korig izgalmas élményt nyújt, nemtől függetlenül. Lézerharcolni már 7 éves kortól lehet jönni (gyerekeknek szülői felügyelettel), ami kiváló lehetőséget nyújt akár születésnapok megrendezésére. Felső korhatár nincs, mindenkinek kiváló szórakozás! Nevével ellentétben nem lézert, hanem a távirányítókban is használt infravörös sugarat használ, ami teljesen ártalom és fájdalommentes, mindezt a legújabb, magyar fejlesztésű Troodon fegyverekkel!

Helyszín

Lézerosztag

1094 Budapest Liliom utca 3/b

https://www.lezerosztag.hu/

Nyitvatartás

H-V: 09:00- 21:00

Válassz Csomagot

Lézerosztag

Budapest

Lézerharc 6, 8 vagy 10-15 fő részére
11 890 Ft 14 940 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet