Csokoládé Élménytúra táblás csokoládé öntéssel Szamos Múzeum

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A csokoládé túra alkalmával Szamos csokoládémesterek vezetik körbe a vendégeket a múzeumban, mesélnek a csokoládé történetéről, a régi és modern csokoládé készítő eszközök használatáról, valamint a csokoládé fogyasztás szokásairól a kezdetektől napjainkig.

A túra része a különleges Szamos marcipánszobrok megtekintése, a századfordulós cukorkabolt és a csokoládé műhely bemutatása. A kiállítás egyik fő látványossága a 78 kg marcipánból készült Szép csokoládéslány. Szamos cukrászmesterek készítették a csodálatos és monumentális alkotást. Az egy órás túra során marcipán, kakaóbab és csokoládé pasztillát kóstoltok majd, hogy még izgalmasabb legyen ez az édes kirándulás. A túra végén egy különleges csokoládé bemutatóval és csokoládéöntéssel készülnek, melynek részeként mindenki saját kezűleg díszítheti fel a mester által kiöntött étcsokoládé táblákat.

A program 6 éves kortól látogatható.

A szabad időpontokról a honlapjukon tájékozódhatsz:
https://www.csokolademuzeum.hu/kurzusok.html

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A Csokoládé Élménytúrán való részvétel, a vásárlást követően előzetes bejelentkezéshez kötött. Jelentkezésed a https://www.csokolademuzeum.hu/kurzusok.html oldalon tudod megtenni a
következő módon: 
1. Válaszd ki a számodra megfelelő szabad időpontot. A kiválasztott csokoládé túra időpontja, lehet akár későbbi is, mint a Citydeals voucher érvényessége, a lényeg, hogy addig kell jelentkezned, bármelyik szabad időpontra, amíg a Citydeals voucher érvényes!
2. A jelentkezésnél válaszd a "készpénzes" fizetési módot, és a "megjegyzés rovatba" írd be a vouchered számát és a Citydeals nevet (megkapod majd e-mailben a fizetésről a visszaigazolást, ezt tekintsd semmisnek). 
3. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva. Az eseményre a belépés az aktuális kormányrendeleteknek megfelelően lehetséges.

Partnerünkről

A Kossuth téri Szamos Cafe felső szintjén található Szamos Csokoládé Múzeum hat termen keresztül mutatja be a kakaó és a csokoládé történetiségét, a forró csokoládé fogyasztásának kultúráját, az édességek tárolásának csodálatos formavilágát és még megannyi érdekességet. Lehetőséget ad egy élményekkel teli, kóstolóval, csokoládé készítéssel és díszítéssel gazdagított, emlékezetes napátélésére is.

Helyszín

Szamos Csokoládé Múzeum

1055 Budapest Kossuth Lajos tér 10

https://www.csokolademuzeum.hu/

Válassz Csomagot

Szamos Csokoládé Múzeum

Budapest

Szenvedélyed a csokoládé? Látogass el a Szamos Csokoládé Múzeumba és legyél részese a csokoládé édes történetének! A voucher 1 fő részvételére jogosít a Csokoládé Múzeum élménytúráján
5 520 Ft 6 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet