Gyantázás teljes lábra

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Aki a végleges szőrtelenítéstől idegenkedik, a borotvára pedig nincs ideje minden reggel, annak a leghatékonyabb, legkézenfekvőbb módja a szőrtelenítéshez még mindig a gyantázás. Az otthoni kísérletezés helyett, ami sokszor pontatlan és indokolatlanul fájdalmas, érdemes profira bízni a szőrtelenítést, így lényegesen kevesebb lesz a kellemetlenség és szebb a végeredmény.

A kozmetikus körültekintően, szakszerűen, a lehető legkevésbé fájdalmas módon távolít el minden egyes szőrszálat. A gyantázás gyors és hatékony megoldás a makacs szőrszálak eltávolítására, a szőrtelenítés végén pedig a bőrnyugtató anyag gondoskodik róla, hogy pirosság és irritáció nélkül élvezhesd a tökéletes simaságot. Igényes szalonban, profi kozmetikus kezei közt szépülhetsz.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Egy vásárló saját részre egy vouchert vásárolhat, ajándékba korlátlanul adható.

Előzetes bejelentkezés telefonon, voucherkód megadásával:+36 1 611 2970

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Harmony Beauty Land Szépségszalon 2019 óta várja vendégeit Budapesten, teljesen felújított üzletében, változatos szolgáltatásokkal és képzett szakemberekkel. Legyél a vendégük te is!

Helyszín

Harmony Beauty Land Szépségszalon

1134 Budapest Kassák Lajos utca 10.

https://hblszepsegszalon.hu/

Nyitvatartás

Hétköznap: 08:00 – 20:00

Hétvégén: Zárva

Válassz Csomagot

Harmony Beauty Land Szépségszalon

Budapest

Tökéletes simaság gyorsan, higiénikusan és tartósan
2 390 Ft 3 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet