Ki a jobb? GRUND lézerharc játék 8,10,12,14 fő részére

-14 %

Az Ajánlat tartalma

A játéknak számos neve van: lézerharc, lasertag, lasergame, de mind egyet jelent. Fájdalommentes harc. A legmodernebb piacvezető technológiának köszönhetően a lézerfegyverekkel lehetőség nyílik játszani, nem kell merev mellényeket viselni. Biztonságos, nem kell védőfelszerelés! Csupán fejpántot, fegyvert és megkülönböztető jelzést kapnak a résztvevők.

Életkortól függetlenül játszható! A lézerharc a tökéletes választás számodra és a csapatod számára! Könnyen beilleszthető a játék akár egy rövidebb blokként (1-2 óra) is az egész napos eseménybe vagy akár egy teljes délelőtti/délutáni programként is megfelelő lehet. Budapest Belvárosában A Grund Lézerharc pályán játék előtt és után is van lehetőség asztalfoglalásra a bárban, ahol folytatódhat az ünneplés.
Légy te is Nemecsek, Geréb vagy akárki más a Vörös ingesek közül, ti is csatázhattok a belváros szívében a Grundon! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes lézerharc játékot biztosítanak, köszönhetően a különféle játékprogramoknak és hangeffekteknek. Játszhatsz a Grundon vagy az űrben, de akár részt vehetsz egy igazi gengszter leszámolásban is! Változatos és akciódús lasergame játékokkal várnak mindenki! Rendezvényeinkhez igény esetén külön termet tudnak biztosítani! Igény esetén catering is megoldható a Grundon!

 A csomag tartalmazza:

- igény esetén : speciális karakterek (orvos – gyógyító képesség, VIP, sniper) beállítását a fegyvereken,

- szakszerű tréner személyzet általi lebonyolítást,

- eredményhirdetést,

- szükség esetén játék kiértékelését.

Időtartam: 1óra

Létszám: 8,10,12,14 fő

Amennyiben 2 órát szeretnétek eltölteni játékkal, 2 400 Ft /fő /plusz óradíjat a helyszínen kell fizetned.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken: https://lezerharc.hu/2022-idopontfoglalas/

Az adatok kitöltését követően állítsd be a kívánt dátumot és időpontot. Az üzenet részre írd be a voucher számát is. A foglalást követően  partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, az időpont véglegesítése céljából.

A voucher hétfőtől csütörtökig váltható be. Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

A Lézerharc a SURVIVE-ALL® csapatépítő cég ernyője alá tartozik. A vállalat egyik vezérelve, hogy nem csupán gazdasági társaság vagyunk, hanem olyan emberek összessége, akik érdeklődnek a munkájuk iránt, és szeretik azt. A Lézerharc mint kifejezés is hozzánk fűzhető, hiszen sokáig lasertag néven volt ismert a játék. 2006 óta több mint 100.000 ember fordult meg különböző programjainkon. Ez idő alatt nem csupán szolgáltatásainkat, de eszközparkunkat is olyan irányba fejlesztettük, hogy minél szélesebb körben tudjuk kiszolgálni vendégeinket. Jelenleg több fix pályánk van az országban, ahol kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani és lassan 15 év tapasztalatot szereztünk outdoor játékok megszervezésében az országhatáron belül és azon túl.

Helyszín

Lézerharc- GRUND

1082 Budapest Nagytemplom utca 30.

https://lezerharc.hu/

Nyitvatartás

10:00 - 22:00

Válassz Csomagot

Lézerharc- GRUND

Budapest

Csatázzatok a belváros szívében, a Grundon! 1 órás akciódús lasergame játékokkal várnak céges csapatépítésre, baráti, szülinapi bulira, de a lézerharc akár legény- vagy leánybúcsúra is egy igazán ütős program lehet.
18 500 Ft 21 600 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet