Klímatisztítás és karbantartás egy vagy akár több készülékre

-30 %

Az Ajánlat tartalma

A tavasz kopogtat és hamarosan berúgja az ajtót a nyár! Ne a 40 fokos szobából telefonálva próbálj majd meg klímaszerelőt találni, készülj már most a szezonra!

A szolgáltatás Budapesten a XIV., XV., XVI., XVII., X., IV. kerületben, továbbá Dunakeszin, Fóton, Kerepesen, Mogyoródon, Csömörön, Kistarcsán, Nagytarcsán, Pécelen és Maglódon elérhető!

A készülékek karbantartása garanciális készülék esetén, a garancia megmaradása érdekében, évente egyszer kötelező, de a garancia lejárta után is saját érdeked!

Ha fűteni is használod a készüléket, akkor pedig évente két karbantartás is szükséges!

A rendszeres karbantartással a klíma hatékonyabban működik, megelőzhetőek a meghibásodások, ráadásul baktériumokat vagy gombákat sem fog így a szobába fújni, csak kellemes, hűvös vagy meleg levegőt.

A karbantartásokat minden F-gáz képesített szakember elvégezheti otthonodban, partnerünk pedig rendelkezik ilyen minősítéssel! 

Műszaki tartalom:

- A karbantartási folyamat részei közé tartozik, a hőcserélő speciális hatóanyagú vegyszerrel való átmosása (Nem összetévesztendő a citrom illatú spray befújkálásával) Indokolt esetben nagynyomással, a beltéri egység műanyag burkolatának teljes eltávolításával elvégezve.
- A beltéri egység ventillátorkerekének szemrevételezése tisztítása, penészedés esetén annak eltávolítása.
- Szűrőbetétek, és műanyag elemek elmosása
- Elektromos kötések ellenőrzése.
- Kondenzvíztálca és a víz elfolyásának ellenőrzése. A karbantartás minden esetben mosózsákkal történik, így a tisztítási folyamatot nem a fal vagy tapéta bánja
- Kifújt levegőhőmérsékletmérés.
- Kültéri egység szemrevételezése, gáznyomás ellenörzése.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 616 3072

A szolgáltatás kizárólag Budapesten elérhető.

Voucheredet mutasd be digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva a szerelőnek a szolgáltatás elvégzésekor!

Partnerünkről

Bízza légkondiját felkészült, munkájára igényes szakemberre, hogy klímája tisztán és biztonságosan várja a hűtési vagy fűtési szezont. A rendszeres tisztítás nem csak a klíma hatékonyságán és élettartamán javít, de az egészség megőrzése szempontjából is elengedhetetlen.

Helyszín

Szalóki Klímatechnika

Budapest

https://www.facebook.com/climatechszaloki

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Válassz Csomagot

Szalóki Klímatechnika

Előzd meg a meghibásodást és gondoskodj otthonod egészséges levegőjéről még a szezon előtt!
13 990 Ft 20 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet