Lövészeti kóstoló megbízható kézi fegyverekkel

-26 %

Az Ajánlat tartalma

Belekóstolnál a lövészet világába? Megnéznéd, mire képesek a tenyérbe simuló, kicsi, de annál veszélyesebb fegyverek?
Akkor ezt a csomagot neked találták ki!
A Hungarian Parabellum a Fegyver- és Gázkészülékgyár (FÉG) 9 mm-es félautomata pisztolya, amit Kameniczky József tervezett 1971-ben, az öntöltő pisztoly P9M néven is ismert, és leginkább önvédelmi fegyverként terjedt el.
A Smith & Wesson az egyik legismertebb amerikai fegyvermárka, amely méltán népszerű az egész világon a fegyverrajongók körében. 
A Taurus Revolver megfizethetősége és megbízhatósága miatt is népszerű a sportlövők körében, egy igazi, szerethető kis maroklőfegyver, ami nem fog cserben hagyni.

A csomag tartalma:
- MCM / S&W (10 lövés)
- Hungarian Parabellum (10 lövés)
- Taurus Revolver (6 lövés)

Fontos: Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken: 

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon 
Csak tedd a kosárba a Budafoki Mesterlövész oldalán a csomagot és kattints a zöld kosár gomba. Az adatok kitöltését követően állítsd be a kívánt dátumot és időpontot, a rendszer jelzi, hogy van-e szabad hely a választott időpontra.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Az ország legnagyobb fedett lőtere 1 000 m2 alapterületen, 2 db 25 m-es pontlövőpályával, motorizált lőlapmozgatóval, összesen 9 lőállással, 1 db 14 méteres szituációs lőpályával, mobil golyófogóval, borulócélokkal felszerelve vár, akár a lövészet magányos szerelmese vagy, akár egy nem mindennapi csapatépítő tréninghez keresel izgalmas helyszínt. Utóbbihoz kivetítő, hang és fénytechnika biztosított. A biztonságot profi, képzett szakemberek, a kellemes időtöltést pedig a családias, közvetlen hangulat garantálják.

Helyszín

Budafoki Mesterlövész SE

1222 Budapest Pannónia utca 1-3.

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon

Válassz Csomagot

Budafoki Mesterlövész SE

Budapest

26 lövés 3 tenyérbe simuló klasszikussal
9 590 Ft 12 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet