Másnaposok szabadulós játék

-35 %

Az Ajánlat tartalma

Tetszett a Másnaposok című film? Szeretnél Te is részese lenni egy fergeteges las vegasi bulinak? Ahol szinte mindent lehet, mindenre van lehetőség? Ha valójában nincs lehetőséged Las Vegasba utazni, ajánlatunk lehetőséget nyújt, hogy egy játék keretében igazán látványos díszletek közt, nagyszerű feladatokkal ellátott játék keretén belül mégiscsak eljuss a bűn városába. Olvasd tovább ajánlatunkat, tetszeni fog!

A Magic Rooms jóvoltából egy kupon áráért most akár nyolcan is részt vehettek ebben a fergeteges játékban, ahol garantáltan olyan élményben lesz részetek, mint még egyik szabadulós játékban sem! A történet röviden: egy fergeteges buli reményében utaztatok Las Vegasba, a bűn városába, de úgy látszik túllőttetek a célon.... Miután reggel felébredtetek az esti buli nyomait viselő lakosztályotokban, nem emlékeztek semmire mi történt az éjszaka. Csörög a telefon, hogy azonnal menjetek le a recepcióra, ahol újabb meglepetés fogad Titeket. A recepciós közli, hogy az imént ment el a Bajnok, aki szerint az éjjel elloptátok a cicáját, és egy órátok van míg visszajön. Ha nem lesz nálatok a cica, hogy visszaadjátok, nagy bajba kerültök, hisz tudjátok, a bajnokkal nem lehet cicázni.

A Magic Rooms nagy hangsúlyt fektet a látványvilágra és a feladatokra, hiszen csak a lenyűgözően hiteles környezetben élhetjük bele magunkat egy történetbe. A feladatoknál nagyon figyeltek, hogy a játék ne csak lakatok nyitogatásából álljon, hanem rengeteg, máshol nem látható, főleg elektronikusan működő megoldással talákozzanak a játékosok, amik szorosan illenek a történethez. A Másnaposok szabaduló játékban még ennél is magasabbra rakták a mércét. A játékosok itt a megszokott lenyűgöző látványvilágon és összetett feladatokon kívül egy vicces történettel találkozhatnak, ami rengeteg mókás pillanatot fog szerezni a játékosoknak a megszokott szabadulós élményeken kívül.

A Magic Rooms tényleg elvarázsol mindenkit ötletességével, eredetiségével és gazdag látványelemeivel. Nehogy kihagyjátok ezt a lehetőséget! Vásároljátok meg a kupont, jelentkezzetek be a megadott elérhetőségek egyikén, beszéljetek meg egy időpontot, és már indulhat is a fergeteges buli Las Vegasban!

- 2-8 fő részére

- Egy új generációs szabaduló szoba

- Óriási hangsúlyt fektetnek a látványvilágra

- Jóval túlmutat a számkódos és kulcsos lakatok kinyitásán

- Kihívások

- Összetett feladatok

- Baráti társaságoknak

- Születésnapi meglepetésként

- Csapatépítésre

- A kupon tökéletes ajándék lehet

- Méretét tekintve jóval nagyobb, mint az átlagos szobák

- Nem csak 1-2 helyiségből áll

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Az ajánlat hétfőtől péntekig használható fel.

Foglalási feltételek

- Személyenként több kupon vásárolható

- Más kedvezménnyel nem összevonható

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges:

- online itt: https://magicrooms.hu/masnaposok/foglalas.php

- telefonon itt: +36 30 984-9009

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Legyen szó horror szabadulószobáról vagy másnaposok szabadulószobáról, mind a tervezés, mind az építés során odafigyeltünk a részletekre (a legapróbbakra is). Olyan művészekkel dolgoztunk együtt a díszletek és a játékok elkészítésénél, akik nemcsak szeretik azt, amit csinálnak, hanem egyenesen odáig vannak érte. Lelkesedésüknek köszönhetően az érdeklődők teljes beleéléssel tölthetik el idejüket a szabadulószoba játékokban.

Kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy ne csak a díszletek és dekorációs tárgyak, hanem a szabaduló szobában alkalmazott eszközök is élethűek legyenek, továbbá a kapcsolódó feladatok szintén illeszkedjenek az adott tematikához. A feladatok megalkotásánál mérnökök és biztonságtechnikai szakértők segítettek minket az elképzeléseink megvalósításában. Munkájuknak hála, a varázslat valóban varázslatos lehet, nem pedig sokat látott, filléres trükk.

Escape játékok minden korosztálynak
A Magic Roomsnál egyik szabadulós játék sem arról szól, hogy bezárunk egy kisebb csoportot valamelyik helyiségbe, majd órákkal később kiengedjük őket. Vendégeink élményeket szerezhetnek izgalmas feladataink által, és végig úgy érezhetik magukat a játékban, mintha egy kalandregénybe csöppentek volna.

Ha te is szeretnél egy mindent elsöprő történet tagja lenni, akkor nincs mire várnod. Fizesd be magadat, családtagjaidat, barátaidat vagy kollégáidat egy hihetetlen küldetésre! Az életre szóló élményt már most borítékolhatjátok.
Nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő játékot: a Csillagok háborújától kezdve a horror kastélyon át egészen a varázslóiskoláig számtalan tematikus játék közül lehet választani. Vicces csapatépítő játékokkal és gyerekeknek tervezett szabaduló szobákkal is várjuk az arra érdeklődőket.

Amit még a kijutós játékokról tudnod érdemes
Az escape játékok mind több szobából állnak. Akadnak köztük olyanok is, amik 6 helyiségen át vezetik el a játékosokat a célig, 100 négyzetméteren elosztva. Nálunk nem kell aggódniuk azoknak, akik ájulásra hajlamosak, vagy zárt térben, hosszabb időt eltöltve kellemetlenül érzik magukat. Bármikor befejezhetik az adott küldetést, mindenféle következmény nélkül.

Helyszín

Magic Rooms

1095 Budapest Gát utca 36.

https://magicrooms.hu/

Válassz Csomagot

Magic Rooms

Budapest

Járjatok a végére egy jól sikerült este eseményeinek!
12 990 Ft 19 920 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet