Tankkaland a Balatonnál: rodeózz T55-ös harckocsival!

-21 %

Az Ajánlat tartalma

Gyerekkorod meghatározó filmje volt a Kelly hősei vagy a Négy páncélos és a kutya? Mindig is ki akartad próbálni, milyen érzés valódi harckocsit vezetni? Kíváncsi vagy, milyen érzés egy olyan gépben ülni, ami előtt nincsen akadály? Akkor eljött a te napod! Ezzel az ajánlattal a Balaton északi partján rodeózhatsz egy T55-ös harckocsival: 40.000 köbcentiméteres motor, 30 tonna, 580 lóerő, ezt nem fogod egy darabig elfelejteni!
A voucherrel lehetőség van felülni a tankra, és kapaszkodni amíg a profi harckocsizó vezeti a gépszörnyet. A tankozásra tavasztól őszig van lehetőség. A programon csak utasként tudsz részt venni. Gyerekeknek is ajánlott, egy örök élménnyel gazdagodnak.

Az ajánlat 1-5 fő részére szól.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges +36 30/530 5882 telefonszámon vagy az info@harckocsik.hu e-mail címen. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva. Kiskorúak szülői felügyeletére szükség van.

Partnerünkről

Apa es fia vagyunk, 2007 óta gyűjtjük a néhai Magyar Néphadsereg jobb sorsra érdemes technikai eszközeit. Járműveink mindegyike hatástalanításon esett át. Hosszabb-rövidebb felújítást követően most Neked is lehetőséged van kipróbálni, hogy milyen érzés egy eredeti katonai járművel utazni, de ha igazán bevállalós vagy, akar vezetheted is őket! Gyűjteményünkben a parancsnoki UA2 terepjárótól a T-55-os harckocsi különböző változatáig számtalan típus jelen van, természetesen mindegyik működőképes állapotban. Az élmény garantált!

Helyszín

Tank-Kaland

8243 Balatonakali Külterület Zánka felé

http://www.harckocsik.hu/

Nyitvatartás

Július-augusztus: minden nap 11-17 h  

Június/szeptember: előre egyeztetve, hétvégén

Válassz Csomagot

Tank-Kaland

Balatonakali Külterület

Tökéletes program tankmániásoknak: a valódi, eredeti harckocsit profi fogja vezetni, te teljesen átadhatod magadat az élménynek!
12 990 Ft 16 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet