Tankvezetés a Balatonnál, akár a bajtársakkal megosztva

-21 %

Az Ajánlat tartalma

Kíváncsi vagy, milyen érzés, amikor hatalom van a kezeid alatt? Amikor egy olyan gépet irányítasz, aminek semmi nem parancsol megállást? Rajongasz a történelemért vagy a háborús filmekért? Akkor ezt imádni fogod! Ezzel az ajánlattal a Balaton északi partján rodeózhatsz egy T55-ös harckocsival: 40.000 köbcentiméteres motor, 30 tonna, 580 lóerő, ezt nem fogod egy darabig elfelejteni! Próbéld ki, milyen érzés tankot vezetni! A legördülő menüből kiválaszthatod a számodra megfelelő csomagot, és akár meg is oszthatod a vezetés élményét egy bajtársaddal.

Vezetési csomagok:
- “L”-es csomag: 20-25 perces tankvezetés 1 fő részére, akár 5 kísérő is felszállhat a lánctalpasra 
- “XL”-es csomag: 40-50 perces tankvezetés 2 fő részére, akár 10 kísérő is felszállhat a lánctalpasra 
- “XXL”-es csomag: 80-90 perces tankvezetés 4 fő részére, akár 20 kísérő is felszállhat a lánctalpasra 

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Tankvezetésre tavasztól őszig van lehetőség.

Előzetes időpontfoglalás szükséges +36 30/530 5882 telefonszámon vagy az info@harckocsik.hu e-mail címen. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva. 
Fontos feltétel: Meglévő B kategóriás jogosítvánnyal és józan állapotban kell megjelenni. 

Partnerünkről

Apa es fia vagyunk, 2007 óta gyűjtjük a néhai Magyar Néphadsereg jobb sorsra érdemes technikai eszközeit. Járműveink mindegyike hatástalanításon esett át. Hosszabb-rövidebb felújítást követően most Neked is lehetőséged van kipróbálni, hogy milyen érzés egy eredeti katonai járművel utazni, de ha igazán bevállalós vagy, akar vezetheted is őket! Gyűjteményünkben a parancsnoki UA2 terepjárótól a T-55-os harckocsi különböző változatáig számtalan típus jelen van, természetesen mindegyik működőképes állapotban. Az élmény garantált!

Helyszín

Tank-Kaland

8243 Balatonakali Külterület Zánka felé

http://www.harckocsik.hu/

Nyitvatartás

Július-augusztus: minden nap 11-17 h  

Június/szeptember: előre egyeztetve, hétvégén

Válassz Csomagot

Tank-Kaland

Balatonakali Külterület

Feledhetetlen élmény történelemmániásoknak, de akár egy baráti nyaralást vagy éppen legénybúcsút is emlékezetessé tehet egy T55-ös harckocsi vezetése
55 490 Ft 70 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet