Vidám budapesti kóborlások elektromos MonsteRollerel

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Ha eleged van a sétálásból vagy unod a tömegközlekedést és a folytonos dugókat, pattanj fel egy MonsteRoller elektromos rollerre!

23 cm-es kerekei és alacsony platformja miatt a vezetési élmény olyan, mintha szörföznél, mégis stabil, mint egy chopper motor. Hagyd otthon autód és próbálj ki egy új, környezetbarát közlekedési alternatívát.

Fedezzétek fel a várost egy új szemszögből, tervezzétek meg saját útvonalatokat. Fedezd fel a város bármely sarkát, miközben élvezed a roller nyújtotta szórakozást és szabadságot. Élvezd a 1-2-3 órás szórakozást, barangolást, utazást, amit a város Neked kínál.

Mindenhova elvisz: a bicikli utakat használva gyorsan és könnyedén eljuthatsz bárhová. 30 km-es hatótávú akkumulátorának köszönhetően nem kell aggódnod, hogy nem marad energia a visszaútra, sőt, akár a Citadellára is felvisz. A teljesen elektromos, zéró kibocsátású MonsteRolleren garantált a szórakozás és jó hangulat. Szörnyen élvezetes, menő és hatékony.

Ajánlat tartalma: 1 ,2 vagy 3 órás MonsteRoller bérlés

A MonsteRoller vezetési korhatára 16 év (szülői felügyelettel); jogosítvány nem szükséges.

Opcionálisan kérhető: fejvédő

Maximális teherbírás: 130 kg

Érvényesség

2024-03-31 -ig

2023.09.30-ig kizárólag vasárnaptól csütörtökig váltható be a voucher (tehát péntek-szombati napokon nem).

2023.10.01. és 2024.03.31. között a hét bármely napján beváltható. 

Foglalási feltételek

A voucher felhasználása előzetes bejelentkezéshez kötött és 2023.09.30-ig kizárólag vasárnap és csütörtök között váltható be (tehát péntek-szombati napokon nem).

Előzetes bejelentkezés telefonon vagy emailben lehetséges: hello@emaginetravel.com, +36 30 859 9587

A bérléshez fényképes igazolvány szükséges. A bérlés ára nem foglalja magában a kötelezően fizetendő letéti díjat, mely 30.000 Ft járművenként. Az összeg helyszínen kerül letétbe, és a bérlés után visszafizetésre (amennyiben a jármű ugyanolyan állapotban kerül vissza). Voucheredet add át a helyszínen, kinyomtatva!

Partnerünkről

2016-os indulásunk óta a célunk olyan új és izgalmas alternatívák népszerűsítése, melyek könnyű elektromos járművek használatával élvezetesebbé és emlékezetesebbé teszik a városnézést és a városban való közlekedést. Ez a városi közlekedés leggyorsabb és legkönnyebb módja. Itthon úttörők voltunk a chopper stílusú e-rollerek használatában, aminek a MonsteRoller nevet adtuk. Járműveinket hosszas és széleskörű tesztelés során választjuk ki, hogy megtaláljuk a biztonság és az élmény közötti tökéletes egyensúlyt.

Helyszín

E -MAGINE Tours Budapest

1052 Budapest Bécsi utca 8.

https://www.emaginetours.com/

Válassz Csomagot

E -MAGINE Tours Budapest

Budapest

Élvezd ki a város nyújtotta lehetőségeket MonsteRolleren: 1, 2 vagy 3 órás MonsteRoller bérlés
6 600 Ft 8 800 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet